Niets zo efficiënt om een bepaalde sfeer of emotie op te roepen dan een goed gekozen geur. Vooral tijdens deze periode van het jaar, als het buiten kouder en donkerder wordt, voelen we ons aangesproken door parfums die een gevoel van cocoonen, verleiden en ontspanning oproepen. En dan speelt de klassieker vanille een echte hoofdrol.

Vanille is een kostbare geur die vaak in parfums verwerkt wordt en dat is geen toeval. Bekende parfumeurs zijn fan van vanille omdat het aangenaam ruikt en bovendien kalmerend en ontspannend werkt. Volgens onderzoekers voel je je gekoesterd door de geur. Meteen de reden waarom een vleugje vanille in een parfum als een soort afrodisiacum werkt. Draag een geur met een vleugje vanille om een sexy sfeer te creëren; noem het gerust het ultieme geheime wapen in het verleidingsspel!

Zwoele nachten

Met eindejaar stilletjesaan in zicht pakt Yves Rocher uit met een collectie waarin vanille een hoofdrol speelt: de Nuit Vanille Collectie, een geurlijn die doet denken aan een zwoele nacht onder de sterrenhemel. De zoete geurnoten van vanille, bergamot, jasmijnbloesem en cederhout geven deze collectie een aangename, warme geur die aanvoelt als een betoverende streling die je helpt ontspannen in de drukke en vaak hectische aanloop naar de feestdagen.

De Eau de toilette Nuit Vanille is opgebouwd rond een noot van houtachtige vanille, gecombineerd met accenten van bergamot, jasmijn en cederhout. De hele dag door word je omringd door een heerlijke, subtiele geur.

Tip: geniet onder de douche van een vleugje omhullende warmte van de Nuit Vanille doucheolie. Gebruik deze in combinatie met de eau de toilette en je bent de hele dag verzekerd van een subtiel, maar verrukkelijk geurende huid.

Feestelijke make-up

Bij de Nuit Vanille Collectie hoort ook het grote Make-up palet, om zowel je teint als je ogen en lippen te verfraaien. Met de Highlighter touch en Duo highlighter ga je de feestdagen schitterend tegemoet.

Tip: ook leuk voor de feestdagen is het geschenkzakje met eau de toilette en doucheolie. Je kunt het zakje hergebruiken door er bijvoorbeeld je sieraden of andere dierbare spulletjes in te bewaren. Zo beperk je ook nog eens je impact op het milieu.

De Nuit Vanille Collectie bestaat uit een Eau de Toilette (100 ml – 16,90 euro), de Make-up palet teint, ogen en lippen (19,90 euro), het Oogschaduwpalet (15,90 euro), de Highlighter touch (15 g – 3,95 euro), de Duo highlighter (6 g – 14,90 euro), een feestelijk zakje met Eau de Toilette en Doucheolie – 22,90 euro), de Doucheolie (200 ml – 6,90 euro) en de feestelijke Geurkaars (180 g – 14,90 euro).

Info www.yves-rocher.be