Verander de vorm van je gezicht…met blush

647

Hello Cheekbones Model Shot 2

Wil je jouw jukbeenderen mooi in de kijker zetten, de contouren van je gezicht verfraaien of misschien vind je je neus net een maatje te groot? Goed nieuws: met een aantal simpele make-uptechnieken kun je de vorm van je gezicht vorm geven, sterke punten accentueren en de aandacht weghalen van minder sterke punten. Beautylabel Clinique toont ons hoe je dat dankzij de Hello Cheekbones-lijn makkelijk voor elkaar krijgt!

Hello Cheekbones is de blushlijn van Clinique en bestaat uit sticks en poeders die de ideale tools zijn om jouw gezicht de contouren te geven die je wil.

Met de accentueerstiften Chubby Stick Sculpting Contour en de Chubby Stick Sculpting Highlight. kan je je jukbeenderen in de verf zetten. De Contour zorgt voor meer diepte en accentuering, terwijl de Highlight de huid onder je ogen een glanzende uitstraling geeft dankzij de lichtweerkaatsende pigmenten. Daardoor komen je gelaatstrekken sterker en beter uit. De kleuren kunnen met de warmte van je vingertoppen worden gemengd en worden zo één met je huid. Het levert je een natuurlijke, gemodelleerde look op.

Voor een snelle look kan je met een van de Sculptionary Cheek Contouring Palettes aan de slag. Elk poederdoosje bevat een kleur in drie schakeringen. De volle, langhoudende en mengbare kleuren kunnen dus in laagjes worden opgebouwd.

 

Zo geef je vorm aan je gezicht:

 

Om je gelaatstrekken meer te accentueren

Breng de Chubby Stick Sculpting Highlight met deppende bewegingen aan op de bovenzijde van beide jukbeenderen, van de brug van je neus naar beneden, op het midden van je voorhoofd en op het puntje van je kin. Goed mengen met vingertoppen.

Step1contouring

Om je jukbeenderen extra in de kijker te zetten

Zuig je wangen naar binnnen en breng met een veegbeweging Chubby Stick Sculpting Highlight aan op de bovenzijde en Chubby Sitck Sculpting Contour aan de onderzijde van beide jukbeenderen. Goed mengen met de vingertoppen.

Step4Contouring

Grote neus? Contour het lekker weg

Gebruik de zijkant van Chubby Stick Sculpting Contour voor beide zijden van de neus en breng vervolgens Chubby Stick Sculpting Highlight aan, waarbij je vanaf de neusbrug naar beneden werkt. Goed mengen met de vingertoppen.

 

Steps3ContouringOm je kaaklijn een duidelijke vorm te geven

Stippel chubby Stick Sculptin Contour langs je kaaklijn. Wrijf vervolgens uit met neerwaartse bewegingen.

Hello Cheekbones Face Chart - Defined Jawline (2)-page-001

 

Voor een snelle, gezonde blos

De nieuwe Sculptionary Cheek Contouring Palettes is hier perfect voor. Gebruik een blushkwast om alle drie de kleuren door elkaar te mengen. Breng het poeder aan op de rondingen van je wangen om ze een duidelijke vorm te geven en je hele gezicht te laten stralen.

 

Hello Cheekbones Face Chart - Blush in a Rush-page-001(1)

Voor feestelijk mooie jukbeenderen

Ga opnieuw aan de slag met de nieuwe Sculptionary Cheek Contouring Palettes. Gebruik het oogschaduwpenseel om de highlight-tint over de bovenkant van de jukbeenderen te vegen. Breng vervolgens met een schoon oogschaduwperseel net onder de jukbeenderen de contourschaduw aan. Veeg de blushkwast over alle drie de kleuren en vermeng ze vervolgens over de rondingen van je wangen.
Hello Cheekbones Face Chart - Sculpted Cheeks-page-001(1)

En als je het goed hebt gedaan, bekom je deze prachtige contouren!

 

Hello Cheekbones Model Shot 1
Chubby Stick Sculpting Highlight en Chubby Stick Sculpting Contour kosten elke 25,85 euro, voor de Sculptionary Cheek Palette betaal je 34 euro, verkrijgbaar op www.clinique.be.