Gigi, Kendall & Jourdan showen BalmainxH&M-collectie

131

Kendall Jenner, Gigi Hadid en Jourdan Dunn – jep, dé supermodellen van hét moment –  zijn de gezichten van de Balmain x H&M collectie.  Niemand minder dan fotograaf Mario Sorrenti schoot de printcampagne, die straks wereldwijd te zien zal zijn.

 

6105_101_PR_sRGB_300

De drie dames worden geflankeerd door mannelijke modellen Hao Yun Xiang en Dudley O’Shaughnessy. Wij kijken alvast uit naar 5 november!

Wie gek is van Balmain, is ook helemaal wild van de drie modellen, klinkt het bij Balmain. “Wanneer je fan bent van de Balmainwereld, dan ben je ook weg van de modellen die hier deel van uitmaken”, zegt Olivier Rousteign, creatief directeur van Balmain. “Kendall, Gigi en Jourdan zijn vrienden van mij, en ze zijn de perfecte keuze voor deze Balmain x H&M campagne.”

De fotoshoot vond plaats in een  futuristische metro waar elk model zijn eigen groep leidt, en zo de verschillende stijlen van de Balmain x H&M collectie weerspiegelt. Ze tonen je meteen waar de Balmain x H&M  en #HMBalmaination voor staat: diversiteit, energie en attitude. En we love it!

Balmain x H&M is de meest recente designercollaboratie van H&M. In het verleden kon je ook al designerstukken met een leuk prijskaartje scoren van o.a. Stella McCartney, Karl Lagerfeld, Jimmy Choo & Alexander Wang.  De collectie bestaat uit een lijn voor dames en heren, inclusief accessoires, en zal verkrijgbaar zijn in geselecteerde H&M winkels wereldwijd vanaf 5 november. Voor het eerst kan je de collectie ook online scoren in België! Als je ‘t nog niet gedaan had: stip 5 september maar in aan je in agenda!

 

6105_102_PR_sRGB_300

6105_103_PR_sRGB_300

6105_201_PR_sRGB_300

6105_202_PR_sRGB_300