Glow, een heerlijke zomergloed

283

6 JUNI 2014 | Op het strand genieten van heerlijke hapjes en een fijne babbel onder een aangename zomerzon, is zó vakantie… en je hoeft er niet ver voor te reizen. Glow, het nieuwe pop-uprestaurant van sterrenchef Wout Bru, gelegen in de achtertuin van het KAS (Kunst Aan de Stroom) in Antwerpen heeft alles in huis om hun gasten een fijn vakantiemoment te laten beleven.

BRU_Pers

BRU_Pers-3

Aan de oevers van de Schelde, meerbepaald op de Antwerpse Linkeroever, kun je een hele zomer lang genieten van heerlijke op de Argentijnse keuken geïnspireerde grillades, bereid volgens de allernieuwste technieken maar met respect voor de authentieke bereidingswijze. In zijn buitenkeuken krijgt Wout Bru het gezelschap van zijn vrienden Sebastian Mazzolo (souschef van de gerenommeerde broers Ferran en Albert Adrià) en Tomas Scarpetti (souschef van de Argentijnse sterrenchef Francis Mallmann). Opmerkelijk is dat het trio hun grillades zal serveren in grote schotels. Hierbij is het de bedoeling dat de gasten de schotels delen en intussen genieten van een heerlijke avond op een sublieme locatie in gezelschap van vrienden en geliefden.

Naast het restaurantgedeelte huisvest Glow ook een gezellige  beach bar. Hier kan je – zonder vooraf te reserveren – genieten van Street Food, cocktails en sets van internationale dj’s.

Mag het nog wat meer zijn? Dan bestaat de mogelijkheid om op deze unieke locatie te blijven overnachten in een luxueuze designmodule met terras.

Glow opende gisteren, 5 juni, zijn deuren en is nog open tot 28 september, dagelijks van 11.30 tot 23.30 uur. Reserveren kan uitsluitend online via de website www.glowbywoutbru.be

Isabel Deraedt