Hoera! Deze week verschijnt onze nieuwe modespecial. En dat is nog niet eens het leukste nieuws van de dag. Want Steps zal voortaan ook bij Standaard Boekhandel te verkrijgen zijn. Even gratis als altijd!

Ons magazine was al elke maand te vinden in meer dan 5000 displays. Bij bakkers, Delhaize, kappers, horecazaken… Maar nu ligt hét gratis lifestyleblad van Vlaanderen dus ook in alle 142 filialen van Standaard Boekhandel. Zoek hier de dichtstbijzijnde winkel in jouw buurt en haal er vanaf vrijdagmiddag onze modespecial.

A photo posted by STEPS (@stepsmagazine) on

We maken jullie graag nog even warm voor onze modespecial…

Bloggen is big business, zeker in fashionland. Dé koningin van de modebloggers is ongetwijfeld Chiara Ferragni van The Blonde Salad. De Italiaanse schone wordt gezien als een van de meest invloedrijke persoonlijkheden in de modewereld. Alleen al op Instagram heeft ze 5,5 miljoen volgers!

In onze modespecial is Chiara de gastvrouw van dienst. De überblogster is de geknipte persoon om ons de belangrijkste trends van het voorjaar te showen. En die mag je niet missen! Haast je dit weekend dus naar de bakker, de Standaard Boekhandel of een van onze andere displays… Veel leesplezier!