Hebben: dit is de meest hippe speaker van het moment

141

Oké, dus je hebt speakers in alle soorten en maten maar wij zochten er eentje om mee te nemen op reis, met een goede geluidskwaliteit om spontane – en wilde ! – zomerfeestjes mee te bouwen en waarmee je in een onbezonnen bui gerust zo in het zwembad mee mag springen.

Mission impossible? Toch niet: de Ultimate Ears ROLL voldoet aan alle eisen, én ziet er nog geweldig uit ook. De UE Roll is een compacte draadloze Bluetooth-speaker speciaal ontworpen voor het afspelen van je favoriete muziek, waar en wanneer jij dat wilt, met een helder 360-graden geluid en de diepe bass die zorgt voor knallende beats.

P

De UE ROLL kun je via het elastische koord vastmaken aan je zwembroek tijdens een dagje strand of zwembad, of vastknopen aan je rugzak terwijl je op pad bent. De speaker is bovendien  waterproof (IPX7 gecertificeerd) en bestand tegen alles dat bij het leven en wilde feestjes hoort. Je kunt er gerust mee spelen, gooien of laten vallen zonder je zorgen te hoeven maken dat de speaker het niet overleeft. En ook leuk: met de UE ROLL-app voor iOS en Android kun je wakker worden met jouw favoriete muziek, op afstand de speaker inschakelen en het geluid zelfs verdubbelen door het te koppelen met een andere speaker uit de Ultimate Ears line-up. Nieuwe updates zijn draadloos via de app beschikbaar. Hierdoor kun je er eenvoudig extra features aan toevoegen en nog meer van je speaker genieten.

16135228693879

ue-roll-580x375

IMG_0510-1080x720

 

UE-Roll-Surf

 

 

Verkrijgbaar in Belgie voor een richtprijs van 129,90 euro.

Over Ultimate Ears: Ultimate Ears (UE), een merk van Logitech en in 1995 opgericht door muzikant Alex Van Halen en zijn sound engineer, heeft de manier waarop artiesten optreden op het podium van een revolutie voorzien door middel van zijn op maat gemaakte earphones. Vandaag is Ultimate Ears het meest gebruikte merk earphones en toonaangevend leverancier van in-ear-monitors voor professionele musici en aanbieder van hoogwaardige mobiele luidsprekers voor de consumentenmarkt. Voor meer informatie, ga naar www.ultimateears.com.