Hebben: Kendrick Lamar lanceert eigen uniseks sneaker

93

Kendrick Lamar is volgens president Obama dé beste rapper van het moment, enneuh, wij geven hem geen ongelijk! Ook Reebok is fan, want de rapper brengt samen met het iconische label een nieuwe sneaker uit.

kendrick

Reebok Classic zet de samenwerking met  Kendrick Lamar verder voor Spring/Summer 2016. Deze tweede capsulecollectie brengt een ode aan Reeboks meest iconische sneaker, de Classic Leather. Lamar brengt de authenticiteit en originaliteit van zijn muziek tot leven met z’n design voor deze Reebok Classic.  Geïnspireerd door de rivaliteit in zijn thuisstad Compton in Californië wil Kendrick een sterke boodschap van eenheid en neutraliteit verspreiden.

Reebok_KendrickLamar_01Reebok_KendrickLamar_05

Lamar brengt een eerbetoon aan de sneaker waarmee hij is opgegroeid en droeg tijdens z’n highschool periode: de Classic Leather. Een tijdloos, uniseks model met een authentieke geschiedenis. Het strakke design krijgt met het blauw-rood thema een coole touch. De sneaker is onderdeel van Kendricks missie om vrede en eenheid naar the streets te brengen.