Hebben: Levi’s pakt uit met nostalgische Pokémon-collectie

868

Pikachu, Snorlax, Slowpoke, Squirtle of Jigglypuff? Wie is jouw favoriete Pokémon? Zet jouw liefde voor Pokémon extra in de verf met een coole outfit! Levi’s brengt een ode aan de kleurrijke wereld van Pokémon met een fantastische collectie.

Om het 25-jarig jubileum van Pokémon te vieren, brengt Levi’s een kleurrijke Pokémon collectie uit. Geïnspireerd door het eerste seizoen van de originele Pokémon animatieserie, omvat de collectie een reeks Levi’s-denim, tops, bottoms, fleece, tees en accessoires met afbeeldingen en prints van zowel de populaire karakters als de bosrijke omgeving van de Kanto-regio. Opmerkelijke stukken zijn de Vintage Fit Trucker Jacket en de 551Z Authentic Straight jean in stonewash indigo, beide met oversized geborduurde Pikachu en bliksemschicht patches voor de Electric-type Pokemon. Voor de fans van Misty is er zelfs de Levi’s Misty Short en Misty Tank, een eerbetoon aan de iconische outfit die ze in de serie draagt.

Ook de accessoires krijgen een Pokémon jasje, zoals een rood-witte truckerhat, vergelijkbaar met de hoed die Ash Ketchum in de serie draagt.  Of de Pikachu knit beanie met gele driedimensionale Pikachu oren. Er is ook een bloemige Pokémon print gymtas, een Poké Ball crossbody tas en clip-on tasjes met Pokémon karakters geborduurd op de voorkant.

Gotta wear them all!