Het beste restaurant ter wereld vind je aan de Kust: de Flemish Food Bash

154

Ooit gedineerd in het beste restaurant van de wereld? In België dan nog? Grijp je kans want volgend weekend, op zondag 5 juli, kun je tijdens de Flemish Food Bash proeven van de meest innovatieve gerechten van het moment, klaargemaakt door de beste chefs van over heel de wereld. Plaats van afspraak is het strand van Oostduinkerke (Koksijde).

 

Koken is hip, maar proeven vinden wij nog hipper. En de Flemish Food Bash heeft alles in huis om ons gelukkig te maken. Je kunt er proeven van de smakelijke gerechten van 20 gerenommeerde binnenlandse én 20 buitenlandse chefs, heerlijke Belgische bieren ontdekken, de meest sexy cocktails proberen (voor je ogen geshaked door de allerbeste barmannen!)  en op tal van andere culinaire verleidingen botsen waar je met plezier je tanden in zet.  Voeg er nog een handvol dj’s aan toe die voor een streepje muziek zorgen, een barbershop én en de mogelijkheid om een tattoo te laten zetten (want tatoeëerders zullen er ook zijn!) en je hebt meteen alle ingrediënten voor het meest coole foodfestival ooit.

poster_web_04

Vorig jaar kon de eerste editie – die toen plaatsvond in Anwerpen – 3.000 mensen lokken. Dit jaar wordt gerekend op 5.000 mensen, hoewel er een capaciteit van 7.000 bezoekers is. Het strand van Oostduinkerke zal zonder twijfel het lekkerste strand ooit worden!

chefsmap

 

De toegangsprijs bedraagt 30 euro. Op het festival zal kun je 40 gerechten proeven van 40 chefs aan 6 euro, één van de 30 bieren proeven kost 3 euro en een cocktail 6 euro. De Flemish Food Bash begint ‘s middags en je kunt er tot de hele namiddag en nacht (tot 6 uur ‘s morgens!) terecht voor al dat lekkers.

 

Tickets kun je hier bestellen.

Meer info: www.flemishfoodbash.com.