Het geurtje gaat naar…

73

Wij voelden ons een beetje Kerstman en Sinterklaas, begin deze week. Want we mochten niets minder dan hét parfum van Justin Bieber weggeven. Dé winnaar is ondertussen bekend en bijna beroemd: Annemieke De Winter uit Keerbergen herkent u voortaan aan de geur van Bieber himself.

Deze welriekende prijs heeft ze vooral te danken aan het gedicht dat Annemieke ons stuurde…

bieber

Als ik aan Justin denk krijg ik al een kleurtje,
maar door de parfum heb ik echt wel een lekker geurtje!
De geur is heel volwassen
dus dat zal wel bij mij passen!
Iedereen zal mij aan deze parfum herkennen,
daar zal ik dan wel even moeten aan wennen!
Met dit koude weer,
doet een lekker geurtje het keer op keer!
Ik blijf voorlopig lekker binnen,
maar hopelijk zal ik deze parfum winnen!

Veel plezier met de geur, Annemieke!

Bart Casteleyn