Het wereldrecord van Lesley-Ann Poppe

287

14 OKTOBER 2013 | Lesley-Ann Poppe en haar Schoonheidsschool hebben afgelopen weekend het wereldrecord ‘de meeste make-ups in 24 uur tijd’ gebroken. En wij waren erbij…

Brugge. Zes uur. De wekker roept. Wie zei daar weer dat journalisten een luxeleven hadden? Ik rep me naar de badkamer en maak me op voor Lesley-Ann Poppe. Twintig minuten later ben ik klaar met make-up, mascara en mijn andere mooimakers. Een nieuw persoonlijk record.

Wijnegem. Tien uur. Lesley-Ann Poppe roept. Ze ziet er nerveus uit en ja, dat is ze ook. Zo meteen valt ze een wereldrecord aan. Hou je vast: Most Make-Up Make-Overs in 24 Hours (Team). Maar eerst zal ze (ook in een recordtijd) mijn 18 vragen beantwoorden…

Hoe lang sta jij ’s ochtends voor de spiegel? “20 minuutjes. Douche, tanden poetsen en opmaken inbegrepen. Ongelooflijk hé?!” Onmogelijk, als je het ons vraagt.

17 antwoorden later loopt Lesley-Ann richting startknop, drukt en de make-over-mania begint. Haar team van vijf visagistes vliegen erin. Deze dames gaan ervoor! Lesley-Ann is voor 24 uur de motivator van dienst.

Zaterdagochtend is het eindelijk zover. De laatste gelukkigen krijgt nog wat blush op de wangen, waarna de klok stopt. En ja hoor, wereldrecord! 686 personen hebben een make-over gekregen. Dat zijn er 155 meer dan het vorige record op naam van een Turks team. Tijd voor vuurwerk en champagne. En niemand moet nog opgemaakt worden, want iedereen ziet er stralend uit!

Wil je weten wat Lesley-Ann antwoordde op mijn 17 vurige vragen? Haal dan op 3 november de Steps. In recordtempo!

Eline Denys