Outfit van vandaag!

159

22 oktober 2013 ǀ Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

OOTD 16: Hidden treasure

Om één of andere reden, doet deze rok mij altijd denken aan strips, of moderne kunst, à la Miró. Misschien is het de print? I don’t know… Het is ook een rok die ik al heel lang in mijn kast heb liggen. Ik heb onlangs een beetje structuur gebracht in mijn kleerkast (voor mij een grote prestatie) en ben dan op kledingstukken gebotst die ik al jaren niet meer gedragen heb (en dus hun bestaan vergeten was…). Dat is zo leuk aan een kleerkast, als je er kledingstukken in terugvindt die je vroeger heel graag gedragen hebt, en dan op een bepaald moment was je ze beu, ze verdwijnen op de bodem van je kleerkast om pas na een paar jaar weer boven water te komen. En dan is het van: “Ooooh, ik heb die rok ook nog!”

IMG_0029

De rok, als ik me goed herinner, is van H&M en de trui van Zara. Ik draag een ketting die ik op Ebay gevonden heb en het blauw komt terug in de rok. A nice touch, don’t cha think? (Wie zit er nu met Don’t cha van The Pussycat Dolls in z’n hoofd?… You’re welcome. ^^ )

IMG_0025

Mensen vragen mij of dit allemaal mijn kleren zijn. Ja, al de kledingstukken die ik draag, zijn van mij. MAAR voor je denkt dat ik een verwend nest ben (wat ik wel een beetje ben) wil ik dat jullie weten dat ik het altijd moeilijk heb gehad om kleren weg te gooien. Het is dan net alsof ik een stukje van mezelf in de vuilbak zou kieperen en dat kan ik niet over mijn hart krijgen. Het is dan ook maar normaal dat ik al die jaren kleren bijkoop en uiteindelijk kom ik tot een iets grotere kledingcollectie dan anderen, omdat ik al mijn kleren van vroeger nog heb/draag. (Als ik tenminste nog weet van hun bestaan, hihi!) En btw… echt merk-merk-kleren heb ik niet in mijn kast hangen… Het geld groeit helaas niet op mijn rug. (Jammer… 🙁 )

Tip: Koester je kleren, ze komen altijd terug in de mode! 😀

Tot morgen!

Eline Denys