Hier komen ze: onze drie favoriete artikels uit de nieuwe Steps!

83

IMG_4819

Yaaay! De nieuwe Steps is er!  Net op tijd om je in het zonnetje te placeren en te genieten van een lekkere cocktail en héél wat leuke artikels!

1. George boven !

Deze maand is het George boven in Steps! We hebben niet alleen een interview met hottie George Clooney maar ook met de Vlaamse dj Raving George. Zij vertelt over haar leven achter de draaitafels en hoe ze in de muziekwereld haar mannetje staat. Mister Clooney vertelt dan weer honderduit over z’n carrière en natuurlijk zijn kersverse echtgenote Amal (snif…).

2. Mannen met tattoos

Heb jij een zwak voor mannen met tattoos? Wij ook! En daarom zetten we enkele (bekende) mannen op de gevoelige plaat met hun tattoo! Van Lowieke uit Thuis tot zwemmer Pieter Timmers.

3. Op consultatie bij dokter Botox

Collega Nina had deze maand de eer om op consultatie te gaan bij dokter Botox. Een leerrijk bezoekje, want volgens dokter Ilan Karavani gebruiken bijna alle BV’s botox. Hij vertelt ons ook meer over de populairste behandelingen en de misverstanden rond botox. Een mustread!

Maar er is nog vééél meer: de 5 grootste BBQ fails (én hoe je ze kan vermijden), hightech cadeautjes voor Vaderdag, we duiken in bed met Thomas Vanderveken én we gaan op bezoek naar de Vlaamse Yaël in Dubai. Dat én nog zoveel meer, nu in de nieuwe Steps!