Hier komen ze: onze drie favoriete artikels uit de nieuwe Steps!

59

Zet je schrap want er is opnieuw een nieuwe Steps van de persen gerold!

Of ik dus even mijn persoonlijke top drie wou aanprijzen? Neen, dat wou ik eigenlijk niet, want o dilemma: hoe kies je nu drie favorieten uit een nummer waarbij je elk artikel koestert als een kindje (hint: er staan veel moeder-kindartikels in de nieuwe Steps, heb je ‘m?).

Maar goed, drie favoriete artikels dus. Om te beginnen is er ons exclusief interview met Angelina Jolie, dit moet je gewoon lezen! Weet dat ik nauwelijks wakker ligt van de capriolen van onze Hollywoodsterren. Toegegeven, hun verhalen en wat ze privé uitspoken, vind ik wel amusant om te volgen, maar vijf minuten nadat ik de uiterst belangrijke informatie over wie nu met wie is en dat actrice X striemen heeft verwerkt heb, ben ik het al vergeten. Niet zo met Angelina Jolie. Mijn bewondering voor deze grande dame uit de filmwereld is behoorlijk. De bloedmooie brunette is moeder van zes kinderen (binnenkort zeven!), actrice, regisseur en ambassadrice van de VN-vluchtelingenorganisatie én ze liet preventief borst en eierstokken weghalen om kanker te vlug af te zijn. O ja, en ze is uiteraard ook nog de echtgenote van Brad Pitt. Diepe buiging dus voor Jolie, die ons trouwens toevertrouwde dat ze “maar heel gewoontjes is”. Really?

Mijn persoonlijke nummer twee is de pagina met 12 geschenken die elke mama wil. Een verrassende keuze misschien omdat ik wel vanalles ben, maar geen mama. En toch is dit een van mijn favorieten simpelweg omdat het een van de pagina’s is die ik zelf heb samengesteld. Meer moet dat soms niet zijn, niet?

De derde en laatste favoriet: het artikel over de jonge dames die uitpakken met de handtas(sen) van hun dromen. Prille twintigers met (verschillende)  it-bags van over de 1.000 euro in de hand, I kid you not!   Toeval wil dat ik net een ietsiepietsie kleinigheidje in ons huis had laten aanpassen waarvan de factuur omgekeerd evenredig bleek aan de omvang van de werken. torenhoog, onze vakman kan er een prachtige Hermès mee kopen (ter zijner verdediging: hij heeft wel prachtig werk geleverd, top!). Ik had dus nogal wat budgettaire gevoeligheden toen ik het artikel voor het eerst onder ogen kreeg en mijn eerste reactie was iets als: “WTF! Op die leeftijd? En waar halen die dan de centen vandaan?”.  Ha ja, hoe ze dat doen, lees je in de nieuwe Steps natuurlijk. 🙂

 

Kun je niet kan wachten tot je jouw persoonlijk exemplaar zelf in handen hebt? Hier kan je de nieuwe Steps al online lezen. Veel leesplezier en laat ons zeker joúw favorieten weten!