Hierdoor knappen vrouwen af bij mannen

264

Waar knappen vrouwen op af bij mannen op een date? Een kilootje teveel? Wenkbrauwen die je naar achteren moet kammen om de schijn van een weelderige haardos te wekken? Dat is allemaal niet zo erg. Tandpastaproducent Signal heeft namelijk onderzocht waar vrouwen het meeste op afknappen!

1. Stinken uit de mond
Oei, een slechte adem is erg vervelend. Gelukkig zijn er ook manieren om deze kwaal te verhelpen.

2. Een slecht gebit
Eén tip: breng een bezoekje aan de tandarts.

3. Gele tanden
Voor 46% van de dames is een date met een man met gele tanden géén optie. Let dus op met koffie en roken.

4. Stinkvoeten
Last van een geurtje aan de voeten?  Hier lees je hoe je voeten lekker fris blijven.

5. Te veel lichaamshaar
Hoezo? Een hond met een vacht is toch veel zachter dan een zonder, zou je kunnen zeggen.

Unwanted attention

Mondhygiëne is het belangrijkst
Drie van de vijf ergernissen gaan over de mond. 92% van de mannen en vrouwen vindt een schoon gebit heel belangrijk. Maar slechts 30% durft zonder schroom zijn tanden bloot te lachen. Mannen, nu weten jullie dus wat jullie te doen staat.

Signal helpt alvast een handje met tandpasta’s die, jawel, speciaal voor mannen ontwikkeld werden. Niet dat mannen nu écht een aparte tandpasta nodig hebben, maar een  ‘mannelijk’ smaakje en dito verpakking kan alvast een bijkomende motivatie zijn om vlugger die tanden te poetsen.

De White Now Men Superpure (extra efficiënt om nicotinevlekken te verwijderen) en de White Now Men Deep Cool (voor als je op zoekt bent naar een explosie van frisheid) beschikken beide over de Blue Light technologie. Kort uitgelegd:  de tandpasta geeft een blauw pigment af op het tandglazuur en zorgt er optisch voor dat gele tanden onmiddellijk witter lijken. De tandpasta’s kosten 3,99 euro/stuk.

Tandpasta superpure

Tandpasta deepcool