Lifestyleboetiek Oximi is een verrassend nieuw adresje voor alles wat te maken heeft met gezondheid, beauty en welzijn. Het is een parafarmacie, een cosmetica- en een verzorgingswinkel tegelijk. Kortom: alles onder één dak voor echte beautylovers.

Het nieuwe winkelconcept heeft alles in huis voor gezondheid, beauty en welzijn. Je komt er dus niet enkel shoppen in de lifestyleboetiek, maar je krijgt ook raad van echte professionals. Apothekers, voedingsdeskundigen en schoonheidsspecialisten spelen in op al jouw persoonlijke vragen. En dat is nodig, want iedereen is verschillend: onze verlangens, onze huid en ons lichaam zijn allemaal anders.

Het gamma is gigantisch en bovendien kan je naar hartenlust experimenteren, proeven, ruiken, testen en uitproberen. Bij Oximi vind je meer dan 200 merken en 8.000 referenties op een oppervlakte van zo’n 400m². In het aanbod vind je een mooie selectie van natuurlijke en bioproducten, exclusieve cosmetica en artikelen die anders alleen in de apotheek verkrijgbaar zijn, zoals voedingssupplementen, dieet- en voedingsproducten en essentiële oliën.

Om optimaal van deze Oximi-ervaring te genieten, wordt ook een gewichtsbalans opgesteld, kan je deelnemen aan workshops en evenementen, genieten van demo’s en coaching- en informatiesessies.

Oximi Waterloo
Chaussée de bruxelles 511. Open van maandag t.e.m. zaterdag van 9u30 tot 18u30.

Oximi Edegem
Mechelsesteenweg 40. Open op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10u tot 18u30 en op zaterdag en zondag van 10u tot 18u. Gesloten op dinsdag.

Info www.oximi.be