H&M gaat voor de tweede keer een samenwerking aan met het Nederlands merk Love Stories. Deze keer met een exclusieve swimwear collectie die even flirterig is als zijn lingerie. 

Mooie kleuren, romantische prints en de perfecte sportieve silhouetten: de collectie bevat alle elementen die deze samenwerking de eerste keer zo’n succes maakten, maar deze keer wordt het vertaald naar zwemkleding. Trouw aan Marloes Hoedeman’s mix’n’match mentaliteit, is elk item in de collectie ontworpen om verwisselbaar te zijn.

Geïnspireerd op de fotografie van Slim Aarons uit de jaren ‘70 en Hoedeman’s vakanties in Ibiza, is de collectie gemaakt voor het meisje dat zowel wil surfen als zonnen. Een pallet van roze, vintage groen en oranje overheerst. Retro bandeaus, driehoekbikini’s en off-the-shoulder badpakken laten zich inspireren door zachte lingerievormen, terwijl wetsuits en badpakken met riempjes de traditionele surfstijlen als voorbeeld nemen. Zomeraccessoires zoals handdoeken, sarongs, tassen en losse strandtunieken zijn er in aanvullende zachte dierenprints en verfijnde monogrammen.

Verkrijgbaar vanaf juni in geselecteerde winkels en online.