De twee kledingmerken slaan de handen ineen en richten zich op de moderne vrouw. De P.E Nation x H&M-collectie bestaat uit kleding, zwemkledij, ondergoed en accessoires gemaakt van duurzaam materiaal. 

Grote logo’s en tie dye staan in contrast met elastische riemen, bandjes, colour blocking en details met ritsen. De sportkledij is gemaakt uit duurzame materialen zoals biologisch katoen en gerecycleerd polyester. H&M x P.E Nation hebben voor hun kleurenpalet gekozen voor zwart, wit, marmergrijs, muntgroen, neon roze en oranje accenten. Zo krijgt de collectie een retro sfeer.

P.E Nation komt uit Syndey en staat bekend vanwege hun veelzijdige en fashion-forward activewear. Ze spelen in op de globale, moderne vrouwen die een druk leven lijden. Sportkledij met een hoog designgehalte is de drijvende kracht achter de P.E Nation x H&M-samenwerking is. De collectie mixt street style met een sporty vibe. Alle items zijn combineerbaar met elkaar en passen dus perfect in het leven van de drukke, hedendaagse fashionista.

De prijzen variëren van 9,99 euro (tank top) tot 59,99 euro (wind jack). Vanaf 5 maart verkrijgbaar zijn in de winkels en online op hm.com.