Hoera voor onze Grote Zus!

67

Terwijl wij nog even genieten van onze jeugd, wordt Knack Weekend 30 jaar. Het lifestylemagazine – dat net als Steps bij Roularta wordt uitgegeven – viert dat in stijl! Geen rimpels of kraaienpootjes bij de jarige, maar wel een old school krant.

weekend

Het is een verwijzing naar het allereerste Weekend Magazine in 1983, toen good old Brigitte Bardot de cover sierde. Er wordt in de luxekrant teruggekeken naar de dertig voorbije jaren vol mode, beauty, design, reizen en gastronomie.

The Birthday Edition is vanaf vandaag (30 januari) te koop (bij het Knack-pakket), maar wij kregen deze week al een sneak preview. Het eerste wat ons opviel is de leuke tijdslijn onderaan de pagina’s… A true trip to memory lane! Van Flashdance tot Gangnam Style en van de allereerste gsm tot de opkomst van de smartphone. Ook tijdloze iconen zoals ‘monsieur Chanel’ Karl Lagerfeld kregen een ereplaats in de krant. We lazen verder geboeid welke fitnessmethodes de redactie allemaal uitgetest heeft in die dertig jaar (zot zijn doet geen zeer!). De krant is een specialleke die iedere lifestyle liefhebber zeker in zijn bezit moet hebben.

Knack Weekend blijft trouwens het hele jaar door vieren en brengt nog enkele special editions op de markt. Zo kun je op 29 mei een Black Deluxe verwachten. Op 6 november lanceren ze een futuristische app voor tablets en smartphones. Wij tellen alvast af!

Francesca Lutters