Ben jij een hondenmens?

224

Hondenmensen hebben het vandaag niet makkelijk. Katten zijn populairder dan ooit, ze veroveren You Tube en Instagram en het is vandaag hip om te zeggen dat je een klein, lief katje hebt. Daarom voor alle hondenmensen, acht dingen die je alleen begrijpt als je een (lieve, schattige, trouwe) hond hebt. 

Heerlijke chauffage

IJzig koud buiten? Een hond is altijd lekker warm als hij tegen je aankruipt.

 

Mannenmagneet

Ga je wandelen met je grote, harige vriend, dan trek je sowieso de aandacht van mannen. Een vrouw met een hond, dat vinden mannen wel stoer.

 

Antidepressivum

Een kwartier spelen met je hond verhoogt het niveau van de hormonen dopamine en sérotine. En dat zijn de hormonen die je een mentale boost geven. En elke keer als je thuiskomt, springt hij een gat in de lucht. Van een opkikker gesproken.

 

Alarm overbodig

Vaak alleen thuis en bang voor inbrekers of boze geesten? Je hond is perfect gezelschap en jaagt ook nog eens alle inbrekers weg!

 

Hondstrouw

Zelfs al heb je net iets vreselijks gedaan of ben je dertig kilo bijgekomen, je hond velt geen oordeel en  blijft je even graag zien. True love!

 

Minder afval

Etensrestjes? Die eet hij met plezier op. En laat je eten op de grond vallen en ben je te lui om het op te ruimen? Gewoon even de hond roepen. Hij likt het met plezier voor je op!

 

Sportmaatje

Je hebt absoluut geen zin om te gaan wandelen of lopen? Hij wel! En dankzij al zijn enthousiasme jog jij met plezier mee.

 

Medelijden

Voel je je ziek of heb je liefdesverdriet? Je hond voelt perfect aan dat er iets scheelt en komt je graag troosten.

 

1003296

 

Foto’s: Jessica Shyba op Instagram

De Amerikaanse Jessica Shyba neemt foto’s van haar zoontje en hun puppy die samen middagdutjes doen. “Het is de mooiste en meest spontane vriendschap die ik ooit gezien heb, het lijkt alsof ze al jaren vrienden zijn”, zegt Jessica.