Modelabel Le Temps des Cerises opende een eerste hotel op één van de mooiste stranden van het Caraïbische eiland Sint Maarten. Het gebouw kijkt met zijn Creoolse architectuur uit over de Caribische Zee. Zalig om even te ontsnappen aan de werkelijkheid!

Le Temps des Cerises is behalve een überhip modelabel voor vrouwen, mannen en kinderen nu ook een boetiekhotel met restaurant: Le Temps des Cerises Hotel Beach

Het hotel wil in de eerste plaats authentiek zijn: voor de bouw ervan werden natuurlijke- en recuperatiemateriaal gebruikt, en voor de inrichting stond design en een ‘thuisgevoel’ voorop.

 

(© Thierry Dehove Photography)


De 9 kamers en en het restaurant (met tropische tuin) trakteren je op een adembenemend zicht op de Caribische Zee; een geweldig zicht om elke morgen mee wakker te worden!

Het streven naar authenticiteit en het respect hebben voor de natuur, vinden we ook in de restaurantkeukens terug. Op het menu staan verse, lokale en seizoensgebonden producten, eenvoudige maar elegante gerechten die voor elk wat wils bieden. En best of all: je kunt er dineren met je voeten in het zand naast het water. Zalig gewoon!

Prijzen: van 245 euro tot 344 euro per nacht inclusief ontbijt.
www.letempsdesceriseshotel.com