Deze deodorant beschermt jouw huid én jouw gekleurde kleren

207

27 MAART 2014 | Gebruik jij ook een aangepaste deodorant bij witte of zwarte kleren? Maar wat als je een gekleurde outfit draagt? Ook op groene, gele of rode kleren kunnen deo’s strepen en vlekken nalaten. Dove brengt de oplossing met een speciale deodorant en onderzocht meteen ook hoe vaak wij eigenlijk voor kleur kiezen in onze outfit. De resultaten zijn verrassend.

Dove vroeg 2000 vrouwen naar hoe ze zich voelen bij het dragen van kleur, en dit zijn de resultaten:

– Slechts 50% van de vrouwen draagt vaak haar favoriete kleur.
– Slechts 37% van de vrouwen voelt zich zelfzeker wanneer ze andere kleuren dan zwart en wit dragen.
– Slechts 14% van de vrouwen voelt zich mooi wanneer ze andere kleuren dan zwart en wit dragen
– Een kwart van de ondervraagde vrouwen vindt dat kleur dragen op het werk een negatief effect heeft op de manier waarop de anderen hen zien.
– De helft van de ondervraagde vrouwen vindt dat het dragen van kleur een positief effect kan hebben op hoe ze zich voelen of op de gevoelens van de mensen rondom hen.
– Bijna de helft van de vrouwen zag geel als een opwekkende kleur, paars als een kleur die het zelfvertrouwen een boost geeft, lichtblauw als een rustgevende kleur.
– Meer 6 op de 10 van de vrouwen associeerde groen met rust.

Dove ontwikkelde met die resultaten in het achterhoofd ‘Invisible Dry’, een deodorant die geen strepen achterlaat gekleurde kleren. En omdat de deo’s van Dove ook huidvriendelijk zijn, ben je meteen ook dubbel beschermd. Dove Invisible Dry is verkrijgbaar in een spray (2,99 euro) en een roll-on (3,69).

Invisible dry spray_2,99euroInvisible dry roller_3,69euro

Marlies Strubbe