Win jouw notebook HP Pavilion 15!

190

29 NOVEMBER 2013 | De HP/Hewlett-Packard Pavilion 15 is een superhandige notebook die je zo in huis wil halen. Het toestel werkt snel en betrouwbaar, heeft een aantal leuke features en ziet er heel erg classy uit. Hebben? Dat kan, want wij mogen er eentje weggeven! Doe mee aan de wedstrijd onderaan deze post en wie weet ben jij straks de trotse nieuwe eigenaar van deze geweldige notebook.

HP_Pavilion_15-E016TX-500x500

Omdat wij zeker willen zijn dat we niet zomaar iets weggeven aan onze lezers, hebben we de HP/Pavilion 15 zelf eerst aan een testje onderworpen. En dit zijn onze bevindingen:

Slank en licht. Het eerste wat opviel toen ik ’em uit de verpakking haalde, was hoe licht en slank deze notebook is. Makkelijk om overal mee te nemen!

Eenvoudig te installeren. De installatie van de HP Pavilion 15 bleek supereenvoudig, ook voor een volslagen leek als mezelf. Aanzetten, op oké drukken wanneer dat gevraagd wordt en ziedaar, op nog geen 10 minuten staat Windows 8 gebruiksklaar te pronken op je scherm!

Fun en entertainment. Deze HP heeft een ingebouwde optische drive, goed om a volonté films te bekijken op dvd, te downloaden of zelf te monteren en foto’s te ordenen, bewerken en bekijken. Dikke bonus vinden wij ook de functie HP Connected Music, makkelijk om bijvoorbeeld zelf afspeellijsten te maken.

Systeemkenmerken? Hier komen ze: besturingssysteem is Windows 8 64, processor Intel Core i5-4200u (1,6 GHz, 3 MB cache, 2 cores).  Nog meer info kun je hier vinden.

Hebben? Zeker weten! Deze notebook is een must have om dagelijks te gebruiken: e-mails versturen, foto’s delen, online bankieren, muziek beluisteren, films bekijken… met de HP Pavilion 15 doe je het makkelijk en snel.

HP20131106844

Wil je graag deze notebook winnen? Het enige wat je daarvoor moet doen, is ons het juiste antwoord (A of B) op de wedstrijdvraag geven, en een portie geluk hebben!

 

WEDSTRIJDVRAAG

Waar staat de afkorting HP voor?

A. Hewlett-Packard of B. Hewlett-PC

Sms STHP gevolgd door een spatie en het correcte antwoord op de wedstrijdvraag naar 6619.  (80 cent per verzonden bericht, max. 1,60 euro per deelname. Deelnemen kan t.e.m. 6/01/2014.)

Succes!