Bikiniproof met de swimwear collectie van Sylvie Meis

1100

14 MEI 2014 | Als we de weermannen mogen geloven, zal de temperatuur komend weekend naar bikini-hoogte stijgen. Met een exemplaar uit de swimwear collectie die presentatrice en model Sylvie Meis voor Hunkemöller ontwierp zet je de zomer alvast mooi (en sexy!) in.

The Sylvie Collection by Hunkemöller is een op en top vrouwelijke en sexy collectie, volledig volgens Sylvie’s eigen stijl: een collectie van felle kleurtjes en Aztec prints met prachtige details zoals glamoureuze glitters en goudkleurige accenten! De collectie bestaat onder andere uit bandeau topjes, maximizer bikini’s en zelfs jumpsuits.  En niet onbelangrijk: de kledingstukken zijn afgestemd op alle lichaamsfiguren! Met hun bijpassende accessoires ben je bikini-ready voor je het weet! SCOREN MAAR!

Geniet alvast van het filmpje over de collectie:

Geef toe: dat vraag om meer! Hier komen nog wat foto’s. Enjoy!

TheSylvieCollectionbyHunkemoller_13 TheSylvieCollectionbyHunkemoller_12 TheSylvieCollectionbyHunkemoller_11 TheSylvieCollectionbyHunkemoller_08 TheSylvieCollectionbyHunkemoller_05 TheSylvieCollectionbyHunkemoller_03 TheSylvieCollectionbyHunkemoller_02 TheSylvieCollectionbyHunkemoller_01 TheSylvieCollectionbyHunkemoller_04 TheSylvieCollectionbyHunkemoller_09

 

Wat verkies jij: bikini of badpak? Zou je iets uit deze collectie dragen? Welke is jouw favoriete stuk?

AN DE SMET/NT