Een huwelijk voorbereiden, is vaak een hele klus. Voor trouwers in spe en hun familie is de gloednieuwe Huwelijksbeurs in het prestigieuze kader van Tour & Taxis in Brussel op 30 september, 1 en 2 oktober dan ook de ideale voorbereiding.

De Huwelijksbeurs van Brussel schotelt je een uniek overzicht voor van alle mogelijkheden op de markt, van traditionele tot vernieuwende concepten, maar ook verschillende interessante weetjes en tips omtrent het huwelijk. Zoals bijvoorbeeld over de verplichtingen die samengaan met het huwelijk, informatie over het homohuwelijk, maar ook over het al dan niet wettelijk samenwonen en de gevolgen. Verder worden er ook tal van défilés georganiseerd die de bezoekers de kans bieden tal van nieuwigheden op het vlak van trouwjurken, herenpakken, ceremoniekledij en lingerie te ontdekken. Daarnaast worden ook diverse  wedstrijden georganiseerd door de exposanten.

Deel jouw ervaringen

Net zoals het huwelijk niet stopt na het feest, houdt het voor de beursorganisatie ook niet op na de beurs. Like de facebookpagina van de Huwelijksbeurs en deel er jouw ervaringen omtrent de voorbereiding van het huwelijk. Praktijkervaringen, voor of na het trouwfeest – over onder meer budgetbeheer en wettelijke verplichtingen – zullen op regelmatige basis aan de beursbezoekers toegestuurd worden.

WIN EEN DUOTICKET

Wij mogen 15 duotickets weggeven voor de Huwelijksbeurs van Brussel! Vul onderstaand formulier in en geef een leuk antwoord op de wedstrijdvraag: Waarom wil jij naar de beurs gaan? Deelnemen kan tot en met woensdag 14 september.