Hoog tijd om nog een een leuke meidenfilm mee te pikken! De film I Feel Pretty draait volledig rond het vertekend schoonheidsideaal en zelfvertrouwen, verpakt als een hilarische komedie. En er is goed nieuws want met een beetje geluk win je niet alleen een gratis ticket voor deze film maar tevens een heerlijk parfum. Vlug deelnemen dus!

Wanneer Renee (gespeeld door Amy Schumer) tijdens het sporten met een harde klap van haar fiets valt, verandert haar zelfbeeld drastisch. In plaats van een doorsnee onopvallende vrouw die worstelt met haar onzekerheid, ziet ze zichzelf als een van de meest prachtige en zelfverzekerde personen ter wereld. Met deze nieuwe versie van zichzelf is ze vastbesloten om alles uit het leven te halen zonder dat haar nog iets in de weg staat. Maar wat gebeurt er wanneer ze erachter komt dat haar uiterlijk nooit veranderd is?

De hilarische komedie I Feel Pretty met Amy Schumer is vanaf 2 mei te zien in de bioscopen.

Goed nieuws: wij mogen 5 bioscooptickets én 5 heerlijke parfums weggeven onder onze lezers. Wil je kans maken op dit geweldig geschenk? Doe dan mee aan onze wedstrijd! Deelnemen kan door het juiste antwoord op de wedstrijdvraag te geven en onderstaand formulier in te vullen. Succes! (Deelnemen kan tot en met 4 mei).

 

Wedstrijdvraag: Welke actrice speelt in deze film de hoofdrol?