Iedereen welkom bij Lore Van Keer

458

6 MAART 2014 | Lore Van Keer is geen groentje meer in het magische land der juwelenontwerpers. Haar harde werk, steeds vernieuwende collecties en persoonlijke aanpak werpen vruchten af. Binnenkort krijgt ze het label ‘Handmade in Belgium’ en opent ze haar deuren voor het grote publiek. Iedereen welkom!

Geen bling bling voor Lore Van Keer, maar wel schoonheid door eenvoud. Geïnspireerd door design en architectuur ontwikkelde ze juwelen met een eigen stijl. Vandaag de dag runt Lore haar eigen winkel, steken haar juwelen de grens over en schrijft ze het ene succesverhaal na het andere.

Haar nieuwe collectie Links staat in het teken van de ruit. Elk juweel bestaat op zichzelf maar kan ook gekoppeld worden aan een ander. Het resultaat is een arsenaal fascinerende ringen, armbanden, kettingen en oorbellen in zilver. Het abstracte design is onmiddellijk herkenbaar als dat van Lore Van Keer, maar is toch zo verschillend van haar eerder werk.

Op vrijdag 14 maart mag Lore de HIB-award in ontvangst nemen. Handmade in Belgium, het is een label waar ze alvast heel fier op is. Ze koppelt deze prijs dan ook aan een heel voorstellingsweekend. Op zaterdag 15 en zondag 16 maart stelt ze haar nieuwe collectie uitvoerig voor aan het brede publiek in de WoMa Galerie in Wolvertem. Dit oude tramstation werd omgetoverd tot een centrum voor moderne kunst en is zeker een bezoekje waard, zelfs zonder Lore Van Keer. (Grapje!)

Iedereen is op 15 en 16 maart welkom in de WoMa galerie (Tramlaan 2 in Wolvertem) van 11 tot 18 uur. Wie een sneak preview wil van de collectie Links, kan op deze links klikken. (Pun intended.)

Bart Casteleyn