Inspiratie voor de Sint

100

29 NOVEMBER 2013 | Ook helemaal gek van mode? Dan zal onze rubriek Totally Ursie beslist bij jou in de smaak vallen. Ursie is een fashionista pur sang, geen enkele modetrend ontsnapt aan haar aandacht.

Sinterklaas staat (bijna) voor de deur en niet enkel de kleintjes kijken hier reikhalzend naar uit… Ook ik hoop op wat leuks in mijn pumps (en ik heb er veel)!  De hoogste tijd om mijn digitale verlanglijstje samen te stellen.  Dus mocht de lieve Sint dit lezen, met één van onderstaande items maak je me net zo happy als toen ik zes was. 

GOUD: het blinkt en past perfect voor de komende feestdagen. Een blinky klokrok, stoere boots met goudaccent of flashy pumps, een lekker geurtje, een gepersonaliseerde ring en de gouden lomocamera in de aanslag om dit alles voor eeuwig vast te leggen. Heel simpele manier om analoog te fotograferen (lomografie genaamd)… gewoon de ontspanknop induwen et voilà … gegarandeerd een stralend resultaat! Meer info omtrent lomografie vind je via http://nl.wikipedia.org/wiki/Lomografie

to have 3

 1. Dolce & Gabbana The One – www.dolcegabbana.com/beauty/
 2. Thea by Emilie Duchene – www.thea-jewelry.com
 3. Pepe Jeans – www.pepejeans.com
 4. Lomography – Diana F+ Gold Edition – www.lomography.nl
 5. Frida – www.fridashoes.com
 6. Eleven Paris – www.elevenparis.com

 

ROZE: met deze accessoires maak je je outfit af! De brede riem past perfect bij het klokrokje van Eleven Paris uit het bovenstaande verlanglijstje. Samen met de ringen van Bigli en de armbanden van Silis creëer je een classy ladylook. De ‘snake bracelets’ van Silis zijn verkrijgbaar in verschillende modekleuren.  To have om eindeloos te kunnen combineren!  Een bijhorende clutch en een portemonnee kunnen hierbij niet ontbreken. Ik wil ze dus héééél graag, liefst allemaal.

to have 2

 1.  Cycle – www.cycleonweb.com
 2. Bigli Mini Sweety – www.bigli.net
 3. Bluette – www.bluette.be
 4. Silis – www.silis.be
 5. Tosca Blu – www.toscablu.com

 

ZWART: met de koude winterdagen in het vooruitzicht zou ik het absoluut leuk vinden mochten onderstaande muts, pet (om af te wisselen uiteraard) en bijhorende sjaals in mijn boots liggen. De ring en portemonnee zijn leuke hebbedingen … Ik zet alvast mijn grootste boots.

to have 1

 1. Marc by Marc Jacobs – www.marcjacobs.com
 2. Pepe Jeans – www.pepejeans.com
 3. Lore Van Keer – http://lorevankeer.com/
 4. Cycle – www.cycleonweb.com

 

Alvast bedankt lieve Sint,

Ursie

58Q-818W37M:161449