Wij zijn verslaafd aan Instagram. Amaro, Perpetua, Sierra… Het leven is zoveel mooier met een filter. Uit onze feed plukken we af en toe een IG’er die extra hartjes verdient. Instagrammer van de Week is Cindy Van Dyck. Ook deze blogster kreeg onze 14 wereldberoemde vraagjes voorgeschoteld…

NEW LIPSTICK COLOR 🙆🏻

A photo posted by THE AFTER WORK BLOG (@cindyvandyck) on

1. Cindy, omschrijf jezelf in 3 woorden?
Extravert, eigenwijs en donut-addict!

2. Waar zou je nu graag zijn?
Zet me maar onmiddellijk terug op het vliegtuig naar Zakynthos, Griekenland. En het liefst voor een paar maand!

🌴🌴🌴 A photo posted by THE AFTER WORK BLOG (@cindyvandyck) on

3. Hoe fijn vind je Instagram?
Zéér fijn. I’m an IG-addict en check het elke keer ik mijn gsm in handen neem. Vraag me niet waarom, het is zo!

4. Wat was het laatste boek dat je las?
Euh, dat moet 50 Shades Of Grey geweest zijn… en dat is al een paar jaar geleden. Ik ben totaal géén boekenworm en zal het nooit zijn. Verder dan 10 pagina’s geraak ik nooit. Ook 50 Shades of Grey heb ik na een tiental pagina’s opgegeven. Het liefst blader ik wat en kijk ik naar foto’s, daarom zijn magazines voor mij perfect!

GOODMORNING! ☕️

A photo posted by THE AFTER WORK BLOG (@cindyvandyck) on

5. Katten of baby’s?
Een kat dan! En liefst z’on kleine fluffy witte kat.

6. Wat vond je deze week het leukst?
Mijn nieuwe job begon deze week. Ik heb een grote carriereswitch gemaakt omwille van privéredenen.

7. Heb je een favoriete Instagram-filter?
Voor food-posts ben ik verslaafd aan ‘FOODIE’. Voor mijn eigen fashion- of lifestylefoto’s zet ik ze onmiddellijk over op mijn GSM via wifi. Beetje verlichting en contrast aanpassen op IG zelf, en verder bewerkt ik er niets aan.

8. Wat is je favoriete dessert?
TIRAMISU! Geef me een portie en je krijgt echt alles van me gedaan. Al zijn er wel limieten! (lacht) En heb ik het al over mijn donutverslaving gehad?

 

PERFECT WAY TO START THE DAY! 🙅🏻 @stalkmemore_

 

A photo posted by THE AFTER WORK BLOG (@cindyvandyck) on

9. Vul aan: Selfies vind ik…
Zoals dagelijks een donut eten. A selfie a day, keeps the doctor away!

 

CHEERS TO THE GOOD WEATHER 🍸

 

A photo posted by THE AFTER WORK BLOG (@cindyvandyck) on

10. Brand! Wat red je eerst?
Geen twijfel mogelijk: mijn collectie designerhandtassen.

11. Welke foto had je misschien beter niet gepost?
Die foto’s van 7 jaar geleden toen ik net begon met mijn blog. Ik kwam ze onlangs weer tegen en klikte met aardbeirode wangen alles op offline.

12. Koffie of cocktail?
Cocktails. Strawberry Daiquiri, Mojito, Sex on the Beach, Margharita, it’s all okay for me.

 

A photo posted by THE AFTER WORK BLOG (@cindyvandyck) on

13. Hoe laat ben je deze ochtend opgestaan?
Kwart na 8.

14. Wie is jouw favoriete Instagrammer?
Ik heb er een paar die ik echt op de voet volg, maar mijn twee favorieten zijn @arty.me & @moderosa, beiden hebben steeds weer geweldige looks! Maar eigenlijk is enkel één of twee kiezen echt een marteling. Heb een stuk of 10 favo’s!