Wij zijn verslaafd aan Instagram. Amaro, Perpetua, Sierra… Het leven is zoveel mooier met een filter. Uit onze feed plukken we af en toe een IG’er die extra hartjes verdient. Instagrammer van deze Week is Eline Fagard aka Pranile. Zij komt uit Limburg, woont in Gent en werkt als sociotherapeut op een forensische opnamedienst (googelen maar!). Volgens kenners heeft Eline de mooiste benen van Instagram, maar ze geeft vooral ook antwoorden  op onze 14 wereldberoemde vraagjes…

 

Slechtgezindheidsniveau duizend. #kleinoogskes #ikwilslaaaaaaapen

A photo posted by pranile (@pranile) on

1. Eline, omschrijf jezelf in 5 woorden.
Goh! Enthousiast, eigenzinnig, sneakerfreak, carnivoor en ietwat sarcastisch.

Hooooh liefjes ❤️ #airforcelunar

A photo posted by pranile (@pranile) on

2. Waar zou je nu graag zijn?
Met mijn rolschaatsen op Miami Beach. Niet dat ik rolschaatsen heb, maar bon, die zou ik me dus zeker eerst aanschaffen.

3. Hoe fijn vind je Instagram?
Ik vind Instagram vooral tof omdat je met één beeld enorm veel kan zeggen. De vele zotte captions en hashtags die soms verwacht worden skip ik meestal. Buiten van die grappige hashtags dan. #jeweetwel #zovandienutteloze #ciaokesbyekes

#STUSSY #ciaokes #byekes

A photo posted by pranile (@pranile) on

4. Laatste boek dat je las?
Sletvrees van Sunny Bergman. Zéker een aanrader! Ik herinner me nu dat ik die van iemand geleend heb. Moest die persoon dit toevallig lezen, maak je kenbaar, je krijgt je boek terug.

5. Katten of baby’s?
Baby’s als ik de zwangerschap en eerste twee jaar kan overslaan.

Mijn ouders weten duidelijk hoe ze mij naar de Limburg moeten lokken. 😍🐱

A photo posted by pranile (@pranile) on

6. Wat vond je deze week het leukst?
Ik heb me zondag enorm geamuseerd op Modified, een tof Gents concept wat interieur en muziek samenbrengt, wijs! Dat en een paar nieuwe afleveringen van Narcos maakten mijn week wel goed. Ge ziet, ik vraag niet veel hé.

7. Heb je een favoriete Instagram-filter?
Ik bewerk mijn foto’s niet op IG, oeps. Naast VSCO is dat vooral Enlight. Persoonlijk ben ik ook geen fan van mega opvallende filters. Liever wat spelen met de basics. Daarmee bedoel ik licht en donker, scherper of in sommige gevallen (best) minder scherp.

👋🏽🌙 #bubye

A photo posted by pranile (@pranile) on

8. Wat is je favoriete dessert?
Tiramisu, without a doubt. Liefst met speculoos trouwens.

9. Vul aan: Selfies vind ik…
Grappig. Vooral om anderen het te zien maken. Mensen die zeggen dat ze geen selfies nemen, nee sorry, dat geloof ik niet. Tenzij je geen frontcamera hebt ofzo. Ook ik ben daar dus schuldig aan, logisch.

4u30 wekkers zijn dodelijk. 🔫 #ikschieterjuistnaast

A photo posted by pranile (@pranile) on

10. Brand! Wat red je eerst?
Lola (mijn dino) en zo veel mogelijk sneakers uit het raam gooien. Nee, dat van die sneakers zeg ik nu. Ik zou vooral eerste mezelf redden, tenzij er nog iemand in mijn appartement zit. Die ook.

11. Welke foto had je misschien beter niet gepost?
Zo van die impulsieve foto’s met half onbekenden op een of ander feestje omdat de zogezegde klik oh-zo-wijs was.

12. Koffie of cocktail?
Cocktail, een of andere longdrink. Sinds kort heb ik het wel voor Wodka Tao. Roze Tao, njam!

13. Hoe laat ben je deze ochtend opgestaan?
10 uur. Chill.

14. Wie is jouw favoriete Instagrammer?
Moet dat iemand zijn, als in een persoon? Daar kan ik geen keuze in maken helaas. Ik vind wel dat de jongens en meisjes van Hypebeast en Hypebae dat ontzettend goed doen. Fan!