Wij zijn verslaafd aan Instagram. Amaro, Perpetua, Sierra… Het leven is zoveel mooier met een filter. Uit onze feed plukken we af en toe een IG’er die extra hartjes verdient. Instagrammer van deze Week is Jill Shaw. Slimste Mens-gewijs kunnen we bij haar vijf trefwoorden geven: Zangeres. Populair. Influencer. Eurosong for kids. En binnenkort op de cover van Steps!

Electric Friday⚡️#ivegotthisthingforboxers #fluffycat #boxing #polaparadis mu @knrd1 @zwerverphotography

A photo posted by Jill Shaw (@jillshaw_music) on


1. Omschrijf jezelf in 5 woorden?
All over the place, positive minded, KOPPIG, prettig gestoord, semi-indiaan, mega-avonturier… Oei, dat zijn er meer dan vijf zeker? (lacht)

2. Waar zou je nu graag zijn?
Ah, dobberen op mijn surfplank op één of ander zalig oneindig meer… Of een concertje spelen in de Madison Square Garden zou ook absoluut niet mis zijn!


3. Hoe fijn vind je Instagram?
DE MAX! Ik vind het een geniale app aangezien we gewoon een overzicht krijgen van iedereens mini moodboard of life. Het is alleszins een platform om je op één of andere manier creatief te uiten. Iedereen doet er zijn eigen ding mee natuurlijk, maar wij zien elkaar elke dag. Instagram and me… big buds!

4. Wat was het laatste boek dat je las?
Een boek over van jezelf houden. Ik kocht het voor iemand anders en plots had ik het volledig uitgelezen. Interessant, verrijkend en eigenlijk echt gewoon een aanrader voor iedereen.

5. Katten of baby’s?
Katten? Ik heb er ooit vijf gehad… all gone with the wind. Dus doe maar baby’s. Ik droom daar soms van… Omsingeld door 40 stuks ineens, must be a sign right? (lacht) Ze zijn schattig en ik droom sowieso van een leuk gezin.

6. Wat vond je deze week het leukst?
Ik was eigenlijk megaziek, dus mijn serie-marathon was mijn meest excited thing en ook hetgene dat mij eigenlijk echt content maakte in combinatie met good food! Oh yes, i’m a sucker for good food.

7. Heb je een favoriete Instagram-filter?
Hangt af van mijn mood. I take it day by day… Er staan oneindig veel apps op mijn iphone. Soms geen en soms ik vind het zalig om een uur met die kleuren te spelen.

8. Wat is je favoriete dessert?
Fruit. Liefst zo exotisch mogelijk en een berg zo hoog mogelijk. Of een goeie pannekoek met de confituur van mijn oma, yes.

9. Vul aan: Selfies vind ik…
Geniaal. Meer hoef ik daar eigenlijk niet aan toe te voegen. We all make them. En geef toe, het is toch hilarisch als we de mensen zo bezig zien op straat, zoekend naar dat beste licht en the right angle.

Wakey wakey. Have ya ever seen a happier toilet so early? #dressleather #motorjackets #igdaily

A photo posted by Jill Shaw (@jillshaw_music) on


10. Brand! Wat red je eerst?
Moet ik echt kiezen? Mijn onderbroeken, mijn vintage ACDC-trui, mijn Marshal box, de vinyls van mijn EP, mijn lippenstiften, hoofdkussen en mijn familie als ze dat zelf nog niet gedaan hebben.


11. Welke foto had je misschien beter niet gepost?
No regrets!

12. Koffie of cocktail?
Geen moelijke voor mij. Ik ben absoluut geen #koffiehipsterlover. Graag een good old gin tonicske dan.

13. Hoe laat ben je deze ochtend opgestaan?
Om 7u. Maar pas op! Dat gebeurt niet elke dag, maar soms heb ik zo van die needs om te gaan lopen megavroeg in de ochtend. Kan zalig zijn en daarna een heet bad. Zalig ritueel.

All I want, all I need. #baby #weekendison #stayinbedallday #snugglings

A photo posted by Jill Shaw (@jillshaw_music) on


14. Wie is jouw favoriete Instagrammer?
Naast al die coole fashion brands die ik volg, toch wel balisurfergirls & earthpix. Ik hou wel van ‘sport- en natuur-instagramming’. Niets zo zalig om elke dag te scrollen door al die magische plaatsen die ik nog moet checklisten!