Wij zijn verslaafd aan Instagram. Amaro, Perpetua, Sierra… Het leven is zoveel mooier met een filter. Uit onze feed plukken we af en toe een IG’er die extra hartjes verdient. Instagrammer van deze Week is Maxime Morren. Deze bloggende fashionista uit Hasselt zit nu front row op New York Fashion Week. Voor ze naar The Big Apple trok, beantwoordde ze met veel zwier onze 14 wereldberoemde vraagjes…

Getting ready for another day of #NYFW #gansevoort

A photo posted by Maxime Morren (@the.frontrow) on

1. Maxime, omschrijf jezelf in 5 woorden!
Levensgenieter, fashionable, ondernemend, sociaal, en always hungry.

2. Waar zou je nu graag zijn?
New York Fashion Week! Ik vertrek er morgen naartoe en kan nu al niet meer wachten.

What a show.. #proenzaschouler #NYFW A photo posted by Maxime Morren (@the.frontrow) on

3. Hoe fijn vind je Instagram?
Op een schaal van 0 tot 10 waarschijnlijk een 11. Het is het eerste wat ik doe als ik wakker word, en het laatste vooraleer ik ga slapen.

4. Laatste boek dat je las?
Harry Potter and The Cursed Child. Als een immense Harry Potter fan had ik hoge verwachtingen die jammer genoeg niet ingelost werden. Het boek brengt niet echt een nieuw HP verhaal waardoor je een ‘been there, done that’ gevoel krijgt.

5. Katten of baby’s?
Katten!! Not that much of a baby person..

Obsessed with cats? Me? Noooo.. #jaguar #essentiel #clutch

A photo posted by Maxime Morren (@the.frontrow) on

6. Wat vond je deze week het leukst?
Door jullie gevraagd worden als Instagrammer van de week!

7. Heb je een favoriete Instagram-filter?
Ik bewerk mijn foto’s altijd eerst via VSCO en erna pas ik de belichting, het contrast en de warmte nog aan via Instagram.

8. Wat is je favoriete dessert?
In de zomer: citroentaart. In de winter: chocolade moelleux.

9. Vul aan: Selfies vind ik… super!
Zeker met een grappige snapchat filter erbij.

Mirror mirror on the wall Wearing the perfect white #summer dress by #MM6 A photo posted by Maxime Morren (@the.frontrow) on


10. Brand! Wat red je eerst?
My 2 boys: mijn vriend Frederik en mijn Chanel handtas.

“I don’t care what you think about me. I don’t think about you at all.” – Coco #Chanel

A photo posted by Maxime Morren (@the.frontrow) on

11. Welke foto had je misschien beter niet gepost?
Elke foto die ik ooit gepost heb op Instagram staat er nog steeds op. Ik vind het net leuk om een soort van evolutie doorheen mijn feed te zien, ook al zijn de allereerste foto’s verschrikkelijk slecht. (lacht)

12. Koffie of cocktail?
Cocktails! Niets beter dan een heerlijke caipirinha… Hmmm!

A rooftop terrace, the #sun and some #caipirinha is all I need ☀️ #london

A photo posted by Maxime Morren (@the.frontrow) on

13. Hoe laat ben je deze ochtend opgestaan?
Om 9u. Gisteren had ik een kaas- en wijnavond die uitdraaide op een kaas en wijnparty…

14. Wie is jouw favoriete Instagrammer?
Lena Terlutter. Lena is een innovatieve zakenvrouw met oog voor detail. Ik hou vooral van de kleuren in haar feed (lots of pink!), haar stijvolle interieur (de zwartwit foto’s!) en haar collectie designer bags (again: lots of pink!).