Instagrammer we love: Nina Dancet

2287

Wij zijn verslaafd aan Instagram. Amaro, Perpetua, Sierra… Het leven is zoveel mooier met een filter. Uit onze feed plukken we af en toe een IG’er die extra hartjes verdient. Instagrammer van deze Week is Nina Dancet. Ook deze talentvolle Gentse fotografe beantwoordde met veel plezier onze 14 vriendelijke vraagjes.

🍉🍍🍉

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌴NINA CATALINA DANCET 🌴 (@ninacatalinadancet) on


1. Nina, omschrijf jezelf in 5 woorden.
Creatief, gefocuust, all of the places, genieter en verslaafd aan tropical vibes!

2. Waar zou je nu graag zijn?
Barcelona, my second home! Elke keer ik terug kom van een weekje Barcelona is het toch weer aanpassen aan de levenstijl hier in België. Ik hoop binnen enkele jaren definitief te kunnen verhuizen naar daar.

3. Hoe fijn vind je Instagram?
Instagram is voor mij mijn online portfolio geworden de voorbije jaren. Mijn opdrachten krijg ik dan ook meestal via Instagram, dus dit is voor mij een heel belangrijk netwerk.

4. Laatste boek dat je las?
Euh, I only read magazines… Daar kan ik echt van genieten, no cellphone, no computer, just me and my magazine!


5. Katten of baby’s?
Cats for sure!

6. Wat vond je deze week het leukst?
Toen Charlotte De Lange onze foto’s van onze Barcelonashoot online gepost had en we topreactie kregen!

7. Heb je een favoriete Instagram-filter?
Neen, mijn beelden zijn meestal al bewerkte versies. Ik ben geen instagram-filter-fan. Keep it simple & clean!

8. Wat is je favoriete dessert?
Ik ben taartjesverslaafd!

9. Vul aan: Selfies vind ik…
…moet kunnen toch ? As long as you having fun!

a n a l o g , 2 0 1 4 📷 #photography #photo #potd #analog #nikon #camera #35mm #tb #summer #belgium

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌴NINA CATALINA DANCET 🌴 (@ninacatalinadancet) on

10. Brand! Wat red je eerst?
Gizz, onze kiddycat en mijn camera en laptop.

11. Welke foto had je misschien beter niet gepost?
Euh, ik kan niet meteen op een komen. Op mijn instagram komen zelden foto’s waar ik zelf opsta. Ik ben wel een freak op vlak van stijl. Alle beelden op mijn feed moeten passen. Het gebeurt wel een dat ik een foto post en die al 1 seconde later wis omdat het niet in het rijtje past. (lacht) Freakkkkk!

12. Koffie of cocktail?
Cocktail, cosmopolitan for life!

13. Hoe laat ben je deze ochtend opgestaan?
9u. Zodat ik kan sporten, naar winkel gaan, mails en post doen en dan nog een hele dag voor mij hebben.

14. Wie is jouw favoriete Instagrammer?
Marisa Papen. Zij toont aan dat naakt gaan niet noodzakelijk negatief moet bekeken worden. Ik toon vaak ook mijn modellen halftnaakt, in hun puurste, natuurlijke zelf. Ik werk zelf ook bijna nooit met professionele modellen, maar met mensen uit mijn eigen omgeving die soms niet inzien wat hun ‘beauty’ precies inhoudt. Geen make-up, geen styliste, geen grote budgetten. Zo ben ik begonnen en dat zijn de beelden waar ik zelf ook veel energie uit krijg en waardoor mijn doorzettingsvermogen groeit.