Wij zijn verslaafd aan Instagram. Amaro, Perpetua, Sierra… Het leven is zoveel mooier met een filter. Uit onze feed plukken we elke week een Instagrammer die extra hartjes verdient. Deze keer is dat Saskia Neirinckx. Dit PR-wonder uit ‘t Stad houdt van mannen met baarden, maar vooral ook van Instagram. Met heel veel plezier beantwoorde Saskia dus onze 14 vraagjes!


1. Saskia, omschrijf jezelf in 5 woorden.

Veelzijdig, gedreven, vrolijk, sociaal, attent.

2. Waar zou je nu graag zijn?
Op een strand, ver weg van e-mail.

3. Hoe fijn vind je Instagram?
Verslavend en inspirerend. En niet akkoord met een nieuw algoritme dat de chronologie van beelden door elkaar gaat halen.

4. Laatste boek dat je las?
Create Meaningful Stuff van Peter Van Riet en Johan van Mol. Het boek legt ‘design thinking’ uit op een manier die ook totaal andere profielen dan designers kunnen gebruiken. Een CEO van een groot bedrijf zou deze manier van denken bijvoorbeeld kunnen gebruiken om zelf tot ‘meaningful stuff’ of duurzame innovatie en nieuwe ideeën te komen in zijn eigen sector.

5. Katten of baby’s?
Baby’s. Ik heb echt niks met katten. Baby’s lijken wel hét hotte item voor de ideale Instagram tegenwoordig. Worden ook gewoon als ‘onderlegger’ gebruikt voor de Hermès armband die je eigenlijk wil instagrammen.
We grapten recent nog dat we ideaal gezien best een baby lenen om een Instagram van een te promoten product te maken. Een hotdog met baby-onderlegger of zo.  (lacht luid)

6. Wat vond je deze week het leukst?
Een retailsafari door Antwerpen, samengesteld voor het management-team van HEMA. De allermooiste winkels van de stad bezocht, eindigend met een diner in Sir Anthony van Dyck. Helaas te druk om al dat moois te instagrammen.

7. Heb je een favoriete Instagram-filter?
Gingham, Valencia en X-ProII.

8. Vul aan: Selfies vind ik…
Handig om met mijn bad hair days te lachen.


9. Wat is je favoriete dessert?
Chocoladetaart van Frank & Brut.

10. Brand! Wat red je eerst?
Mijn zoontje Spike.

11. Welke foto had je misschien beter niet gepost?
Een recht uit mijn bed Instagram in blote billen.

12. Koffie of cocktail?
Een koffie-cocktail van Joke van Caffenation.

At work in my happy place. Sneaky paparazzi shot by @nikocaignie @caffenation #caffenation #wickedspotting #thewickedpr

A photo posted by Saskia Neirinckx (@saskiathewicked) on


13. Hoe laat ben je deze ochtend opgestaan?

7 uur. De ultieme time management challenge! Boterhammen smeren voor mijn zoontje, boekentas inpakken, met Lego spelen, en proberen om symmetrische eyeliner te schilderen. Om 9 uur op post bij Antwerp Powered by Creatives.

14. Wie is jouw favoriete Instagrammer?
Celeste Barber!  

New thought for the day. #celestechallengeaccepted #funny #kimkardashian @theperezhilton @theperezhilton @theperezhilton

A photo posted by Celeste Barber (@celestebarber) on