Wij zijn verslaafd aan Instagram. Amaro, Perpetua, Sierra… Het leven is zoveel mooier met een filter. Uit onze feed plukken we elke week een IG’er die extra hartjes verdient. Instagrammer van de Week is deze keer Zoë van Gastel. En ook dit bekend gezicht beantwoordde met veel plezier onze 14 vragen!

Almost ready to film another episode 🙋🏼 #makeup #ready #preparing #filming #relax #wethair #selfie

A photo posted by Zoe van Gastel (@thesoundofourshoes) on

1. Zoë, omschrijf jezelf in 5 woorden!
Creatief, down to earth, positief, een tikje chaotisch én humoristisch. Enfin, ik laat m’n lief toch vaak lachen…

2. Waar zou je nu graag zijn?
Ergens leunend tegen een palmboom met m’n tenen in het zand en een helder blauwe zee voor mijn neus, sippend aan rietje dat uit een verse kokosnoot komt. Zoiets?(lacht)

3. Hoe fijn vind je Instagram?
De beste sociale media app tot nog toe, al ben ik best sceptisch tegenover de algoritmes die worden ingevoerd waardoor de posts niet meer gewoon chronologisch verschijnen. En sinds ik mijn youtube-kanaal heb opgestart, is mijn aandacht toch lichtjes verdeeld.

4. Laatste boek dat je las?
Vele Hemels Boven De Zevende, het debuut van Griet Op de Beeck. Een zalig boek, geestig en tegelijk ook heel kwetsbaar. Ik geloof dat het binnenkort verfilmd wordt…

5. Katten of baby’s?
Ik heb twee huiskatten en geen baby’s. Dus het eerste. Ik had vroeger altijd een hond en mijn vriend heeft me echt moet overtuigen katten ook een kans te geven. Intussen ben ik echt helemaal verliefd op mijn donzige viervoeters.

6. Wat vond je deze week het leukst?
Wij hebben deze week onze reis naar Bali vastgelegd. Ik heb er een kleine vreugdesprong bij gemaakt en ben meteen The Bali Bible gevolgd op Instagram, kwestie van al wat in de sfeer te komen! (lacht)

7. Heb je een favoriete Instagram-filter?
Ik gebruik zelden de filters van IG zelf. Ik gebruik vooral de bewerkingstools van de apps VSCO, ColorStory of Enlight.

8. Wat is je favoriete dessert?
Ik heb vorige week een dessert van gesmolten marshmallows met chocolade eronder gegeten dat geserveerd werd met lekkere koekjes die je er dan zelf naar believen in kon dippen. Een aanrader!

9. Vul aan: Selfies vind ik…
Een goed voorbeeld van overdaad schaadt. Zo nu en dan vind ik een selfie wel eens kunnen. Een account met wekelijks, of nog angstaanjagender, dagelijks alleen maar selfies erop van een gezicht in quasi dezelfde pose vind ik nergens op slaan.

10. Brand! Wat red je eerst?
Mijn vriend en onze twee katten uiteraard. En als het niet te hard woekert ook nog mijn laptop. Dat doet me eraan denken; ik moet dringend nog eens een back-up maken.

11. Welke foto had je misschien beter niet gepost?
Ik kan al eens overdrijven met zonsondergangen, maar over het algemeen post ik pas iets wanneer ik er écht zeker van ben.

12. Koffie of cocktail?
Koffie! Doorheen een doordeweekse dag is het mijn redmiddel en blijft het een moment waar ik naar uitkijk. Omdat ik overgevoelig ben aan cafeïne, mag ik maar twee koffie’s per dag drinken. Wat het bakje verdriet nog aantrekkelijker maakt! ’s Weekends hebben mijn lief en ik de traditie om onze koffie ’s ochtends in bed te nuttigen terwijl we onze weekendplannen overlopen. Geluk zit in de kleine dingen, denk ik dan.

  A wicked wallet & a spicy coffee #saturday #details #dotd #latte #coffee #mirlos #furla #tapfordetails #weekend   A photo posted by Zoe van Gastel (@thesoundofourshoes) on

13. Hoe laat ben je deze ochtend opgestaan?
7u20 en een uur later, na de eerste koffie, was ik pas echt wakker. (lacht)

14. Wie is jouw favoriete Instagrammer?
Dat is een héél moeilijke vraag en verandert ook regelmatig. Enkele favo’s van het moment: Leonie Hanne voor de stijl, Jack Morris voor de reisfoto’s, Bri Emmery voor de happy vibes, @L0tsabraids voor de fotografie, Fashionable Fit voor de fitheid, Theo Bonaparte omdat Theo de Franse bulldog echt belachelijk schattig is en Domien Loubry omdat hij een zalige stijl, meewerkt aan mijn blog heeft en mijn vriend is. (lacht)

Happy birthday to the sweetest and most handsome man I know. You’re my favorite place ever. Love you, hard. 💕

A photo posted by Zoe van Gastel (@thesoundofourshoes) on

Extra volgtip: ook wij zitten op Instagram!