Heeft je interieur een opfrisbeurt nodig, maar heb je geen idee hoe eraan te beginnen? Deze drie gratis apps helpen je je eigen huis inrichten met een simpele swipe.

1. Homestyler Interior Design

FotoHomestylerVind je duizend-en-een stijlen en meubels leuk, maar heb je er geen idee van of het zal passen in jouw huis? Probeer dan eerst eens een virtuele make-over met de app Homestyler Interior Design. Aan de hand van een foto kan je een model maken van de ruimte die je wil inrichten. Daarna kan je de muren de gewenste kleurgeven en de kamer inrichten zoals je wil. Honderden meubels en accessoires zijn beschikbaar en dat alles van echte merken.

Homestyler Interior Design is beschikbaar in de App Store en in de Play Store.

2. Levis Visualizer

Met de Levis Visualizer kan je alle kleuren testen op FotoLevisVisualizerjouw muur. Geen idee of dat okergeel zal passen bij je blauwe zetel of als je groene accessoires zullen matchen met een zalmroze muur? Probeer het en zie zelf onmiddellijk of het je ding is. Je kan met de app ook panoramabeelden maken met de videofunctie. Durf je niet alleen de beslissing te nemen? Stuur jecreaties dan door naar vrienden of familie voor een second opinion.

Levis Visualizer is beschikbaar in de App Store en via Play Store.

3. Houzz

Houzz transformeert je huis in je droomwoning. Duizenden interieurfoto’s geven je de nodige inspiratie en tonen je de trends. Je kan telkens een bepaald product uitkiezen en zo zien of het in jouw huis zal passen. En je kan tekenen op de foto’s in de app. Via de app kan je ook in contact komen met de beste interieurspecialisten.

Houzz is beschikbaar in de App Store en in de Play Store.

FotoHouzz

Zo, ik denk dat ik even mijn huis opnieuw moet inrichten! Jij ook?