Het Italiaanse lingeriemerk Intimissimi blaast dit jaar 20 kaarsjes uit. Voor de gelegenheid poseert de eerste muze Irina Shayk samen met de huidige muze Shlomit Malka voor de lens van de bekende fotograaf Sante D’Orazio. Het resultaat is ‘The Perfect Bra Book’: een prachtige stijlgids voor op je koffietafel.

Het is ondertussen al 20 jaar geleden dat Intimissimi gelanceerd werd. In die periode is het lingeriemerk uitgegroeid tot een internationale vaste waarde. En dat moet gevierd worden: de eerste muze Irina Shayk -uit 2007- en de huidige ambassadeur, Shlomit Malka, schitteren in een fotoreeks waarin ze de verschillende bh’s dragen die Intimissimi doorheen de jaren creëerde.

20 2
Niemand minder dan Sante D’Orazio stond achter de lens. De legendarische fotograaf maakte 20 prachtige foto’s, die nu gebundeld zijn in ‘The Perfect Bra Book’.

De geschiedenis en de verwezenlijkingen van Intimissimi komen aan bod en daarnaast zijn er ook een heleboel praktische tips te vinden. Maar het boek is vooral een stijlgids met veel klasse om de perfecte bh te vinden.

20 3Vanaf deze maand ligt het boek in de Intimissimi-winkels. Klanten krijgen een kleinere versie van het boek mee naar huis.

204