Win de Complete Collection Box van James Bond

207

De nieuwste Bond-film Spectre komt pas op 4 november in onze zalen, maar voor wie nu al in the mood wil komen, is er de nieuwe James Bond Collection Box (op blu-ray en dvd). De box bevat alle 23 James Bond films, waarbij ook al een plaatsje voor de 24ste James Bond film Spectre is gereserveerd.

2877_FOX_James_Bond_White_DVD_3D

In deze collectiebox zitten uiteraard ook de zes films waarin de Spectre-organisatie al een rol speelt alsook de drie recente films met Daniel Craig. De nieuwe verpakking is mede geïnspireerd op de iconische openingen van de verschillende James Bond films. De blu-ray versie bevat daarbovenop nog een extra disc met nog niet eerder vertoond bonusmateriaal en een uniek pocket-size ‘James Bond 50 Years of Movie’ posterboek met de beste James Bond-posters.

Wij mogen de James Bond Complete Collection Box weggeven. Wil je graag kans maken, stuur dan een mail naar wedstrijd.steps@roularta.be en laat ons weten waarom jij de box verdient. (Vergeet ook je adresgegevens niet!) Deze wedstrijd loopt tot 28 oktober.