Zie je er graag elke dag op je paasbest uit, maar wil je daarvoor niet per se vroeger opstaan? Of kunnen je haren de hitte van je haardroger en stijltang niet meer aan? Dan hebben we goed nieuws voor jou want Redken brengt de No Blow Dry stylingsproducten uit. Met deze crèmes breng je je haar zonder moeite en zonder apparaten perfect in model.

Je haren niet meer föhnen en stijlen, betekent niet dat je met een waardeloos kapsel de deur uit moet. Je kan je haren vanaf nu ook stylen op een gezondere en veel eenvoudigere manier. Met de No Blow Dry Air Stylers van Redken kan je je haar perfect in model brengen zonder hitte te gebruiken. In de producten zitten bestanddelen die de beweging van je haar controleren en het sneller doen drogen. Daarnaast verbetert het ook je natuurlijke haartextuur en geeft het je een natuurlijk effect. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over dat natte gel-effect. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig en je voelt het zelfs niet eens zitten.

Er zijn drie verschillende versies naargelang de structuur van je haar. Heb je fijn haar, dan kies je voor de Airy Cream. Ben je juist voorzien van een wilde haardos met een dikkere structuur, dan is Bossy Cream het product voor jou. Heb je noch fijn noch dik haar, dan opteer je het best voor de Just Right Cream.

De kapselmogelijkheden zijn eindeloos, zolang je maar creatief bent. We geven je alvast enkele leuke tips die je meteen kan uitproberen.

1. Losse krullen met gladde wortels

Zo doe je het:

Breng No Blow Dry egaal aan op handdoek droog haar. Draai daarna je haar in twee lage dotjes en laat het aan de lucht drogen. Als je haar volledig droog is, kan je de dotjes losmaken en je haar zachtjes doorkammen.

2. Zachte golf bij het gezicht

Zo doe je het:

Breng No Blow Dry egaal aan op handdoek droog haar. Maak daarna je haren achter je oren vast en laat ze aan de lucht drogen. Maak het daarna weer los en ga er met je vingers zachtjes doorheen.

3. Veerkrachtige krullen met volume aan de wortel

Zo doe je het:

Breng No Blow Dry egaal aan op handdoek droog haar. Maak daarna je haar vast in een dot bovenop je hoofd. Laat het aan de lucht drogen. Maak daarna je dot terug los en borstel nog even zachtjes door je haar.

De No Blow Dry Air Stylers zijn verkrijgbaar bij de Redken kapsalons voor 27.35 euro.

Bron, foto’s: Redken 5th Avenue