Je kerstboom zegt meer over jezelf dan je denkt!

290

24 DECEMBER 2013 | De kerstboom versieren is vaak een ritueel dat voor veel gezinnen de officiële start van de feestperiode inluidt. Het is niet alleen een leuke traditie, het vertelt ook veel over je eigen stijl en die van de rest van het gezin. Ontdek hier welk type jij bent!

Klassieke kleuren
In jouw kerstboom zullen we vooral rode en zilveren bollen terug vinden, afgewerkt met een mooie ster op de top en gedrapeerde witte lichtjes. Je houdt van de klassieke look en je draagt het liefst een variant op de Little Black Dress. Glitters, extravagante make-up of uitzinnige decoraties zijn dus niet aan jou besteed.

Zelfgemaakte decoraties
Ook in de feestdagen is duurzaamheid een belangrijk aspect van je levensstijl. De kerstboom krijgt steevast een plaats in de tuin na de feestperiode en de DIY-trend is jou volledig op het lijf geschreven. Je maakt zelf decoraties van gerecycleerde materialen en je vrienden en familie mogen een origineel kaartje met handgeschreven wensen in de brievenbus verwachten. Je eigen stijl is een mix van vintage jurkjes, die je naar je eigen hand hebt gezet, en kleurrijke, vrolijke juwelen.

Felle kleuren en opgeblazen decoraties
Jij houdt van Kerstmis en iedereen mag dat geweten hebben. Het hele huis is versierd, de lichtjes in de kerstboom hebben alle kleuren van de regenboog en in de tuin kunnen voorbijgangers gapen naar wat waarschijnlijk het grootste opblaasbare rendier ooit is. Het verbaast dan ook niet dat deze periode één van je lievelingstijden is, mede omdat je nu zonder schuldgevoel al die warme kersttruien mag dragen.

Tweedehands versiering
Als hipster is het je plicht om niet deel te nemen aan de commerciële heisa van de feestdagen, maar je wilt ook de feestsfeer niet vergallen! In jouw kerstboom vinden we originele versieringen, denk maar aan cupcakes of een grote Bert en Ernie bovenop de boom, gecombineerd met vintage vondsten want duurzaamheid is hip! Je familie zal waarschijnlijk weer ongegeneerd commentaar geven op je outfit, maar dat trek jij je niet aan. Jij bent sowieso the coolest kid in town.

Geen kerstversieringen
Je viert Kerstmis met je familie (omdat je quasi verplicht bent), maar je vindt er eigenlijk niks aan. Versieringen, kerstkaartjes en melige kerstnummers zijn helemaal niet aan jou besteed en je hebt de bedenkelijke bijnaam ‘Mr. Grinch’ gekregen.

Renske De Maesschalck