De nieuwe jeans voor vrouwen is… de Wedgie!

662

Jeans heb je in alle maten en soorten, maar Levi’s verrast nu toch let een nieuwe fit voor vrouwen: de Wedgie. Deze nieuwe, vintage-geïnspireerde vrouwenjeans belichaamt het erfgoed van de iconische Levi’s jeans met fit updates die elke stijlzoeker een paar doet willen. Levi’s is zo enthousiast over deze nieuwe jeans dat ze het nu al een icoon noemen.

Geïnspireerd door vintage Levi’s jeans, ontwierp het Levi’s design team de Wedgie fit om de al-te-bekende vreemde bult, die kan ontstaan bij vrouwen als ze de vintage jeans dragen, op te lossen. De nieuwe Wedgie fit accentueert de taille en omhult de heupen, ontworpen om met de beste kenmerken te pronken. Met de Wedgie behoudt Levi’s de vintage cool girl vibe en met de high rise hebben onze billen er nog nooit sexier uitgezien. De knoopsluiting maakt de fit af, met een knipoog naar de esthetiek van de iconische Levi’s 501 jeans. De achterzakken van de Wedgie jeans zijn subtiel naar binnen gekanteld, waardoor de allure van de ultieme mom butt wordt toegevoegd. Een afgesneden, licht toelopende pijp en low stretch denimstof creëren het lived-in-gevoel van deze nieuwe fit.

Levi's_Wedgie_22861-0000_Ôé¼109,95

De Wedgie fit zal overigens ook verkrijgbaar zijn als short voor de lente van 2016, net op tijd voor het warmere weer. De Wedgie Short heeft dezelfde high rise als de Wedgie Jeans: het omsnoert de taille met een knoopsluiting, waardoor het de vorm van het lichaam benadrukt. Deze short zitten knus aan het zitvlak, met dezelfde gekantelde zakken als de jeans, om de Levi’s vintage uitdrukking te belichten. Draag een opgerolde zoom voor een tailored look of een rafelige zoom met een T-shirt voor een casual look.

Een reeks afwerkingen – van lived-in indigo’s tot verwoest wit – dragen bij tot de bekende old-school Levi’sstijl, voor zowel de Wedgie Jeans als de Wedgie Short.

De Wedgie Jeans is nu verkrijgbaar in de Levi’s Stores (richtprijs 109,95 euro).