Met Jetairfly vanuit Antwerpen naar de zon vliegen

899

De Belgische luchtvaartmaatschappij Jetairfly start vanaf Pasen met vakantievluchten vanuit de luchthaven van Antwerpen-Deurne. Op korte termijn zullen van hieruit de populaire zonbestemmingen Mallorca, de Costa del Sol en Costa Blanca worden aangevlogen.

De uitbreiding kadert in Jetairfly’s en Jetair’s verankering op de Belgische regionale luchthavens. Met de nieuwe luchthavenuitbater Egis ziet Jetairfly de toekomst positief tegemoet voor Antwerpen en hoopt ze op termijn nog tot een verdere uitbreiding van haar routenetwerk te komen.

Jetairfly is de enige luchtvaartmaatschappij die vanop alle passagiersluchthavens in België vliegt (Brussel, Antwerpen, Oostende, Luik, Charleroi).

Voor deze nieuwe lijnen vanuit Antwerpen zal Jetairfly een E-Jet E190 inzetten. Dit moderne jetvliegtuig van de Braziliaanse bouwer Embraer geldt in de luchtvaart als één van de modernste en meest comfortabele regionale vliegtuigtypes.

Jetairfly was vorig jaar de eerste ter wereld die dit vliegtuigtype introduceerde voor vakantievluchten. Haar reizigers zijn vooral enthousiast omdat de 112 plaatsen in dit vliegtuig verdeeld zijn over rijen van 2×2 zetels, waardoor men als koppel ‘samen alleen’ zit. Voor de operatie op Antwerp Airport voegt Jetairfly een derde E-Jet toe aan haar vloot.

Vliegtickets voor deze lijnen zullen vanaf eind oktober geboekt kunnen worden tegen lowcosttarieven vanaf 39,99 euro per traject. Wie bij de touroperators Jetair, VIP Selection of Sunjets.be een vakantie boekt, krijgt bij vertrek uit Antwerpen een korting van 15 euro per persoon, in vergelijking met een vertrek uit Zaventem.

Info en boeken op www.jetairfly.com en bij elke reisagent.