Katten spelen graag in kartonnen dozen. Alleen, een kartonnen doos is maar een kartonnen doos, en daar heeft Poopy Cat een oplossing voor bedacht. Voortaan chillt jouw kat in stijl, in de Taj Mahal, het Witte Huis, de Eifeltoren, een boeddhistische tempel, of het Kremlin.

Een kartonnen Taj Mahal als speelhuis voor je kat? Why oh why? ‘Omdat katten net als mensen hun eigen plekje nodig hebben en omdat een Taj Mahal in de woonkamer je er elke dag op wijst welke mooie plekken er op de wereld bestaan ‘, aldus de mannen achter Poopy Cat.

Kartonnen speelhuizen voor katten dus, gebaseerd op prachtige plekken over de hele wereld. Sommige speelhuizen hebben ook een extraatje. Zo is de Eifeltoren uitgerust met een liftje dat het eten van je kat omhoog hijst.

De Landmarks van Poopy Dat hebben ondertussen genoeg geld binnen gehaald via crowdfunding dus de productie kan binnenkort beginnen.

Kwestie dat je kat tegen de zomer ook eens een stukje van de wereld kan zien!

Foto’s: poopycatcardboard-cat-houses-pet-furniture-landmarks-poopy-cats-6 cardboard-cat-houses-pet-furniture-landmarks-poopy-cats-16 landmark-cat-shelters-tajmahal.jpg.990x0_q80_crop-smart