De juiste juwelen kunnen je outfit net dat tikkeltje meer geven. Dus wil je helemaal on trend zijn, dan moeten je juwelen ook helemaal laten passen in het plaatje. En deze winter vallen ze op: ze zijn groot, opvallend en in your face. Met deze vijf trends kan je alvast alles uit de kast halen om te schitteren!

1. Grote oorbellen

En met groot bedoelen we echt megagroot. Je oorbellen worden statement pieces waar niemand kan naast kijken. Met deze trend val je gegarandeerd op en je geef je outfit meteen een boost.

2. Laagjes, laagjes

Laagjes zijn in, niet enkel in kledij, maar ook bij de halskettingen. Gooi dus alles over elkaar (lang, kort, dik, dun) en creëer zo een eigen look. Het enige waar je een beetje rekening mee moet houden zijn de kleurencombinaties, maar voor de rest doe je waar je zin in hebt!

3. Schakelen

Helemaal hip en trendy zijn de schakelkettingen, vaak in een chunky uitvoering. Oké, het is misschien niet de meeste gesofisticeerde trend van het moment, maar opvallen doet het zeker. Ben je niet helemaal overtuigd, hou het dan bij een kleinere schakel.

4. Zet een statement

Niet enkel met je oorbellen kan je een statement maken, ook kettingen en armbanden worden echte eyecatchers. Grote en bijzondere kettingen, al dan niet gecombineerd met armbanden of oorbellen in dezelfde stijl, zijn een must deze winter.

5. Body jewelry

Kettingen rond je lichaam, het is misschien meer iets voor de zomer, maar toch waren ze te zien op de catwalks tijdens de voorstelling van de wintercollecties. Fijne kettingen die tot aan je heupen lopen of een wirwar van bling-bling, het kan allemaal. Gewaagd maar heel bijzonder!