Twijfel je of je haren al dan niet kort(er) moet knippen? Weet je niet zeker of het kapsel van je dromen daadwerkelijk ook bij jou zal passen en of je als brunette wel blonde lokken kunt laten zetten of omgekeerd? Goed nieuws voor jou dan, want met de Style my Hair App kun je op voorhand even testen of een bepaald kapsel wel iets voor jou is, zonder dat er een schaar aan te pas komt.

Als het over beauty gaat, dan is ‘kapsel’ de meest populaire zoekterm op Google. Vrouwen zijn dus online actief op zoek naar advies en tips om de combinatie snit-kleur-kapsel te vinden die het beste bij hen past. Ook gebruikt 1 vrouw op 2 haar smartphone om haar kapper de look te tonen die ze wil.

Dankzij de nieuwe Style my Hair-app krijg je nu antwoord op al je prangende vragen over je (nieuwe) kapsel.

De app heeft verschillende functies:

# Trends

Bekijk de laatste trends op de app en laat je inspireren door de recentste Fashion Shows.

# Looks

Test de nieuwe kapsels en kleuren, of ontdek in een klik de nieuwste stylingsproducten. Je kan een basismodel kiezen, er één creëren of naar je fotogalerij gaan. Bij elke gekozen look horen een beschrijving en professionele tips voor een geslaagde styling, iedere dag opnieuw. Deel je geslaagde tests op de sociale media!

# Mijn kapsalon

Zoek op de kaart het adres van het dichtstbij gelegen kapsalon.

Beschikbaar voor Apple en Android.