Ons favoriete Franse modehuis Kenzo pakt uit met een fantastische collab met Disney. De Jungle Book-collectie bestaat uit prachtige tropische jurkjes en jassen en coole sweaters en t-shirts met Shere Khan als de Kenzo-tijger. Hebben!

Om de wereldwijde release van de nieuwe Disney-film ‘The Jungle Book’ te vieren, lanceert het Parijse modehuis Kenzo een limited edition collectie voor dames en heren. En waw: het resultaat is fantastisch! De tropische prints en Shere Khan die de rol van de legendarische Kenzo-tijger mag spelen: we love it! De collectie is brengt het verhaal van Mowgli en zijn vrienden helemaal tot leven.

Creative directors Carol Lim en Humberto Leon van Kenzo doken voor de collectie in de Disney-archieven op zoek naar de oorspronkelijke tekeningen van The Jungle Book. Toen ze de vrolijke sketches ontdekten, stonden de prachtige prints al snel op papier. “Het is fantastisch om te zien hoe we typische Jungle Book-elementen geïntegreerd hebben in onze Kenzo-stijl”, vertellen Carol Lim en Humberto Leon. “De zijden shorts zijn volledig geïnspireerd op Mowgli’s outfit in de film.  De collectie oogt elegant en modern, en dat was het gezamenlijke doel van Disney en Kenzo voor deze samenwerking.” (foto’s Kenzo)

De collectie is nu beschikbaar via KENZO.com. Ontdek de volledige colletie hieronder!

Collectie dames

 Collectie heren

Sweaters & t-shirts