Lastminute nog in alle veiligheid eindejaarsinkopen doen? Maasmechelen Village is helemaal opgemaakt en klaar om zijn gasten in alle veiligheid te ontvangen met een reeks nieuwe luxeboetieks en eindeloze cadeau ideeën. En goed om weten: tijdens de kerstperiode werkt Maasmechelen Village hand in hand met Make-A-Wish België om de wensen van zieke kinderen te vervullen

De feestdagen zijn het ideale moment om Maasmechelen Village te herontdekken, versierd met honderden kerstbomen en miljoenen twinkelende lichtjes en de opening van niet minder dan tien nieuwe boetieks dit jaar, waaronder Salvatore Ferragamo, Lancel, The North Face en Anastasia Beverly Hills. In december zullen nog vier nieuwe merken hun deuren openen: American Vintage, Bally, Vicomte A., Maison Dandoy en een Christmas pop-upvan Villeroy & Boch.

Zo staat zelfs de koets van Assepoester in het hart van de Village, begeleid door reuze ijsberen, die alle gasten, jong en oud, vol bewondering zullen laten.
Terwijl de restaurants tijdelijk gesloten blijven, biedt Maasmechelen Village heerlijke takeaway aan.

Tijdens de kerstperiode werkt Maasmechelen Village hand in hand met Make-A-Wish België om de wensen van zieke kinderen te vervullen. De samenwerking met deze liefdadigheidsorganisatie maakt deel uit van het «Do Good» programma van The Bicester Village Shopping Collection dat in het leven werd geroepen om vrouwen en kinderen over de hele wereld te emanciperen.

Nog even meegeven: ook in Maasmechelen Village worden alle corona-regels gevolgd: alle bezoekers ouder dan 12 jaar zijn verplicht om te allen tijde een mondmasker te dragen, winkelen moet worden beperkt tot 1 volwassene, eventueel vergezeld van minderjarige kinderen uit het eigen gezin, of van een persoon die nood heeft aan begeleiding, in de boetieks wordt tijdelijk slechts een beperkt aantal gasten tegelijkertijd toegelaten, ontsmet je handen bij het binnengaan en verlaten van de boetieks, in de Village zijn op verschillende plaatsen mogelijkheden voorzien om je handen te wassen of ontsmetten, kies zoveel mogelijk voor contactloos betalen. Toch liever van thuis uit shoppen? Dan kun je er virtueel gaan winkelen via deze link.

Tip: tot 3 januari 2021 verwelkomt Maasmechelen Village een «by appointment only» VIP sale van Maison Degand, waar je met exclusieve kortingen de herencollectie kunt shoppen. Het is de allereerste keer dat Degand een sale organiseert buiten hun eigen boetiek. Gasten die willen genieten van een privé-shoppingmoment, kunnen hun afspraak boeken via de website van Maasmechelen Village.