Daarom moet je Benidorm bezoeken met je kinderen!

615

Ken je de Benidorm Bastards nog? We leggen dan ook altijd de link tussen Benidorm en senioren. Maar Benidorm schijnt ook heel wat in huis te hebben voor de kleinsten. Zo zijn er heel wat leuke themaparken, waterparken en kindvriendelijke hotels. Benidorm is vanaf nu dus ook voor het hele gezin! Wie had dat gedacht?

1. Attractieparken zo ver als je kan kijken

Het zal je misschien verbazen, maar nergens vind je zoveel attractieparken op zo’n kleine oppervlakte als in Benidorm. Er is het Terra Miticapark, het Iberia Park en in Mundomar worden er dolfijnen- en zeeleeuwenshows opgevoerd. De waterratten kunnen terecht in Aqualandia, het grootste wildwaterpark van Spanje. Aqua Natura, het kleinere broertje van Aqualandia, is ook altijd leuk voor een frisse duik.

2. Logeren tussen de dieren

Dieren oefenen een grote aantrekkingskracht uit op kinderen. Het nieuwe hotel Magic Natura hotel, dat op 1 mei opent, doet daar iets mee. In dit Benidorms hotel kan je tussen de dieren overnachten. Het is gelegen in het midden van Terra Natura, een van de grootste dierentuinen van Spanje. ‘s Avonds kan je deelnemen aan een safari. Iedereen logeert er in een cottage en sommige bieden zelfs uitzicht op de dieren in het park. Daarnaast heb je het Magic Cristal Park waar kinderen zich kunnen amuseren in het zwembad, de Rifi Club, de klimmuur, tafeltennis, voetbal, videogames en kidsdisco.

3. Gewoonweg prachtige omgeving

Andere leuke uitstapjes die je kan doen met je kinderen is de onderwaterwereld ontdekken in de Aquario en Aquascope. Of wat denk je van de Costa Panorama, een minicruise van een uurtje waarbij je het landschap van de Sierra Helada kan gadeslaan. Het schijnt dat je er ook het pittoreske witte stadje Altea dat zich op de heuvel bevindt, kan zien. Klinkt goed, niet?

Dolfins

In het Mundomarpark worden dolfijnen- en zeeleeuwenshows opgevoerd

Logereninbenidorm

Logeren in een dierentuin? Only in Benidorm

 

Daarnaast heeft de stad Benidorm ook een gloednieuwe blog met insidertips rond gastronomie, sport en uitgaan: www.lifeinbenidorm.com