Zie jij het festivalseizoen helemaal zitten, maar is er altijd wel iets belangrijks dat je vergeet mee te nemen? Geen zorgen, wij zetten even de spullen die je het makkelijkste over het hoofd ziet op een rijtje.

1. De juiste outfit

Als je naar een festival gaat, is het belangrijk om goed na te denken over je outfits. Je kan niet met drie koffers naar de camping trekken, dus ga voor weloverwogen combinaties. Jurkjes zijn bijvoorbeeld heel handig. Overdag kan je ze dragen met blote benen, voor ‘s avonds kan je een kousenbroek meenemen. Dat is warm én compact. Je kan het gewoon meenemen in je handtas.

Neem ook enkel de stukken mee die je zeker zal dragen. Je hebt niets aan schoenen die eigenlijk niet zo goed zitten of een trui die je met niets kan (en zal) combineren. So choose wisely.

2. De noodzakelijkheden

Maar ook qua documenten en praktische spullen vergeten we vaak de meest noodzakelijke dingen. Je ticket bijvoorbeeld. Maar ook een gsm-lader, powerbank, identiteits- en bankkaart en cash geld zijn handig meegenomen. Neem ook zeker een handig tasje mee waar je alles compact in kan bewaren en meenemen.

3. De mooimakers

In onze toiletzak zit meestal standaard tandpasta, een tandenborstel, shampoo en douchegel. Maar denk je ook aan zonnecrème, aftersun en lippenbalsem? Nog handig zijn een pet en een zonnebril, maar ook een flesje ontsmettingsgel.

Wat vergeet jij altijd mee te nemen naar de festivalcamping?