Zin in een weekendje weg met het hele gezin? Center Parcs heeft alle ingrediënten voor een leuke trip! Ga op ontdekking in de groene bossen, duik in het zwembad en maak kennis met ontelbare watersport- en piratenavonturen. Speciaal voor onze lezers hebben we een speciale actie in het weekend van 5, 12 of 19 mei in Erperheide of De Vossemeren. Wees er snel bij, boeken kan nog tot 19 februari!

33_center-parcsDe Vossemeren heeft wee indrukwekkende meren, ontelbare watersport- en piratenavonturen. Erperheide is dan weer het  perfecte park om met de kids op ontdekking te gaan, midden in de groene bossen. Wil jij er ook graag bij zijn? Afspraak tijdens het weekend van 5, 12 of 19 mei in Erperheide of De Vossemeren.

Bij aankomst ontvang je een gratis Food&Fun voucher t.w.v. € 25 om te besteden op het park. Extra mooi meegenomen dus! Opgelet! Uiterste inschrijvingsdatum is 19 februari 2017, wees er dus snel bij!
Tip: Komt u met 2 personen? Dan boek je extra voordelig! In Erperheide 2 pers. appartement voor €189 en in De Vossemeren: 2 pers. hotelkamer inclusief ontbijt voor €229.

Klik hier om de voordelige arrangementen te ontdekken!